reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a ja bylam z tesciową na zakupach w H&M i kupilysmy chyba 10 kg ciuchow - serio!
bylysmy tam bite 2 h.. aale tam takie slicznosci ze sie nie mozna oprzec!!!!
cuda!!
szczegoly jutro na watek zakupy!!

nooo dzieciaczki kochane dają czasem/często/masakrujaco* popalic
hehe widze ze wszystkie tak maja nie tylko ja

hihi moja psiapsiolka zaszla w ciaze po 2 latach starania sie i baaardzo tego chcenia !!!!!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D
wszyscy sie cieszymy
zaraz ja wysle na BB a co niech tez ma takie fajne laseczki jak ja was :)

*niepotrzebne skreslic

reklama
Wiolus bidulko na pewno Olusia jest zdrowiutka ale jezeli sie martwisz to moze pojdz do pediatry
moze to cie uspokoi..

trzymam za was obie kciuki!!!

właśnie byłam w albumiku :)

magdamaj zdjęcia z pola golfowego cudowne. Maja w swoim jaśniutkim stroju ślicznie się prezentuje na tej zieloniutkiej trawce

Wioluś - ale Ola była wystrojona na spacerze w parku - ślicznie

Joeey - już kiedyś pisałam, że zdjęcia ze spotkania naprawdę SUPER. I wiesz co, ta twoja Adunia ma jakiegoś łobuziaka w oczkach. od razu widac, że to niezły gagatek :)

Pati super portrety synusiowo-tatusiowe

Karina - pewnie się już przyzwyczaiłać do tych zachwytów, ale Gabi jest naprawdę wyjątkowo śliczną dziewczynką

Zdanka jak się ogląda Wasze zdjęcia, to od razu chce się powrotu wakacji. super. a fioletowy polarek przepiękny

Moskito rycerz fantastyczny- w białym body, ale za to z jakimi ślicznymi ciemnymi oczkami

Wioluś - nie czytaj za dużo, bo jeszcze sobie coś wmówisz.... Ola jeszcze cię zaskoczy!! nie ma co porównywać, każde dziecko rozwija się w swoim tępie!

No tak warda jest stara, ale ma klasę, no i fotogeniczna jest!  ;)  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Karina - wiem coś o tym... biedny ten twój bączek - ucałuj ją od nas w czułko!! Jutro będzie lepiej!!

Dzień dobry :)
witam przy porannej kawce :)

....tylko zaczęłam pracować i od razu zaczęło mnie boleć gardło, dostałam chrypy i zaczął mnie boleć ząb.... ::) ::) ::)
ewidentnie praca mi nie służy :(

ide poczytać trochę....

Wanda ja też myślałam że tej odpowiedzi o szlaku potrzebujesz do magisterki  :p ;D

Ana fajne popołudnie wczoraj miałaś zaplanowane :) pokaż nam sie po wizycie u fryzjera  :D

Karina gratulacje dla Gabi za "mama" :)

Joeey jak tam dzisiaj Ada, mam nadzieję że już lepiej :) a Ciebie podziwiam ze tak doskonale dajesz sobie rade sama z Adą :)

My też ciągle mówimy Kacperkowi "nie wolno" jesli robi coś czego nie wolno, wtedy sie na nas patrzy a i tak robi swoje i to z przyspieszeniem, natomiast wczoraj Kacperek chciał złapać świecznik a Paweł powiedził "siii" to Kacper sie patrzył i za chwile chciał znowu złapać to Paweł znowu "siii" a Kacper mina w podkówkę, więc myślę że nasze dzieci dużo już rozumieją :)

Hejka!

Ale miałam dzisiaj noc! Normalnie jeden wielki koszmar. Mikołaj budził się tylko raz, ale ja za to co chwilę. Wczoraj na kolację zjadłam pizze i chipsy i tak się strułam, że już nie bede opisywać co było dalej. Hi hi.

No, ale teraz juz czuje się w miarę dobrze.

Poza tym znowu dzis świętuję! :laugh:

Wiolus pracuje mi sie w miare dobrze, nie jestem zawalona pracą póki co tylko ciężko rano sie wstaje, musze wstawać o 5 no i strasznie tęsknię :( a Paweł chyba dobrze daje sobie rade, jednak Kacperek troche marudzi i Paweł narzeka że nie może nic zrobić....ach te chłopy, ja jak siedziałam w domu to oprócz zajmowania sie Kacperkiem to i ugotowałam, posprzątałam, poprałam a on nie ma kiedy obiadu zrobić  ::) co prawda pozmywał jak Kacperek spał ale wczoraj wieczorem już zawczasu sobie pozmywał żeby nie musiał dziś  ;D no i obiecał ze coś na obiad przygotuje...zobaczymy :) a Kacperek jak wrócę z pracy nie odstępuje mnie na krok :)

Beatko wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!! :-* :-* :-*

joeey mieliśmy jakis czas temu podobną sytuacje jak Ty z Adą. Praktycznie sobie poradziłam i jest zdecydowanie lepiej. Choc czasem tez różnie bywa...Przy takich dzieciątkach trzeba twardym byc!

reklama
Do góry