Natalia - Steve Irwin to taki koleś który często miał programy na Animal Planet - pracował z dzikimi zwierzętami i lubił ekstremalne sytuacje, ogólnie trochę oszołom, ale śmierć niewiarygodna! Podczas nurkowania płaszczka wbiła mu prosto w serce kolec z jadem!!
reklama
A jeśli mowa o debilach, to np. jak w Elblągu mieszkałam, to mojemu sąsiadowi w nocy ktoś podłożył pod auto bombę i ją detonował - ucierpiały wszystkie auta pod blokiem - były podziurawione jak sitko odłamkami i to na wylot!
magdamaj
Fanka BB :)
Natalia - nic sie nie martw debili i oszolomow pełno na swiecie!! tez sie spotkalam z takim bezesensownym i bezinteresownym chamstwem
raz kiedys w ciazy jakos 7 mies. bedac chcialam kupic w automacie bilet parkingowy i zabraklo mi doslownie 20 gr. na bilet i prosze faceta obok zeby mi pozyczyl .. jezu jak na mnie naskoczyl ! ze jak nie mam to mam nie zajmowac parkomatu!!! ze niby z jakiej okazji on ma za mnie płacić!!!
itp itd... szczeka mi opadła
takich to tylko z godnoscia trzeba traktowac i sie nie znizac do poziomu
no ale gosc massakra!!
a z tą płaszczką to faktycznie... wbiła kolec w jego klatke piersiową... niewiarygodne!!
raz kiedys w ciazy jakos 7 mies. bedac chcialam kupic w automacie bilet parkingowy i zabraklo mi doslownie 20 gr. na bilet i prosze faceta obok zeby mi pozyczyl .. jezu jak na mnie naskoczyl ! ze jak nie mam to mam nie zajmowac parkomatu!!! ze niby z jakiej okazji on ma za mnie płacić!!!
itp itd... szczeka mi opadła
takich to tylko z godnoscia trzeba traktowac i sie nie znizac do poziomu
no ale gosc massakra!!
a z tą płaszczką to faktycznie... wbiła kolec w jego klatke piersiową... niewiarygodne!!
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ziemzia - bomba pod autem? to chyba na jakies grube porachunki wygląda bo zart to raczej kiepski.
Magdamaj - ale milusinski byl ten pan - nie ma co
Magdamaj - ale milusinski byl ten pan - nie ma co
Jak ja byłam w 8 miesiącu ciąży to stałam w wielgaśnej kolejce do kasy i podszedł do mnie jakiś facet koło 60 i pyta czy go puszczę, a że byłam bardzo zmęczona po ciężkim dniu w szpitalu na badaniach, a kolejka jeszcze długa (po za tym miałam skurcze i musiałam leżeć) powiedziałam, że skoro ja w zaawansowanej ciąży czekam pokornie, to ion może - to mnie wyzwał na cały sklep od kretynek i to nie raz!!
o ja, ale macie tempo, tylko pare godzin i pelno stron.
no jak ja bylam w ciazy ze Staskiem to na podobne zachowania mowilam, ze moje dziecko jeszcze sie na nich zemsci, ale raczej buchalam jakas agresja i potrafilam ludzi na przystanku przestawiac jak mi wialo fajkami ;D
no jak ja bylam w ciazy ze Staskiem to na podobne zachowania mowilam, ze moje dziecko jeszcze sie na nich zemsci, ale raczej buchalam jakas agresja i potrafilam ludzi na przystanku przestawiac jak mi wialo fajkami ;D
reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ja tez raz obicalam zemste i obiecalam sobie nikomu nie ustępowac miejsca w autobusach i tramwajach - pod koniec ciąży wybralam sie tramwajem do babci i wracalam z 3 torbami i nikt nie raczyl mi ustapic miejsca!
Podziel się: