reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia - Steve Irwin to taki koleś który często miał programy na Animal Planet - pracował z dzikimi zwierzętami i lubił ekstremalne sytuacje, ogólnie trochę oszołom, ale śmierć niewiarygodna! Podczas nurkowania płaszczka wbiła mu prosto w serce kolec z jadem!!

reklama
A jeśli mowa o debilach, to np. jak w Elblągu mieszkałam, to mojemu sąsiadowi w nocy ktoś podłożył pod auto bombę i ją detonował - ucierpiały wszystkie auta pod blokiem - były podziurawione jak sitko odłamkami i to na wylot!

Natalia - nic sie nie martw debili i oszolomow pełno na swiecie!! tez sie spotkalam z takim bezesensownym i bezinteresownym chamstwem

raz kiedys w ciazy jakos 7 mies. bedac chcialam kupic w automacie bilet parkingowy i zabraklo mi doslownie 20 gr. na bilet i prosze faceta obok zeby mi pozyczyl .. jezu jak na mnie naskoczyl ! ze jak nie mam to mam nie zajmowac parkomatu!!! ze niby z jakiej okazji on ma za mnie płacić!!!
itp itd... szczeka mi opadła

takich to tylko z godnoscia trzeba traktowac i sie nie znizac do poziomu
no ale gosc massakra!!

a z tą płaszczką to faktycznie... wbiła kolec w jego klatke piersiową... niewiarygodne!!

Jak ja byłam w 8 miesiącu ciąży to stałam w wielgaśnej kolejce do kasy i podszedł do mnie jakiś facet koło 60 i pyta czy go puszczę, a że byłam bardzo zmęczona po ciężkim dniu w szpitalu na badaniach, a kolejka jeszcze długa (po za tym miałam skurcze i musiałam leżeć) powiedziałam, że skoro ja w zaawansowanej ciąży czekam pokornie, to ion może - to mnie wyzwał na cały sklep od kretynek i to nie raz!!

o ja, ale macie tempo, tylko pare godzin i pelno stron.

no jak ja bylam w ciazy ze Staskiem to na podobne zachowania mowilam, ze moje dziecko jeszcze sie na nich zemsci, ale raczej buchalam jakas agresja i potrafilam ludzi na przystanku przestawiac jak mi wialo fajkami ;D

reklama
Ja tez raz obicalam zemste i obiecalam sobie nikomu nie ustępowac miejsca w autobusach i tramwajach - pod koniec ciąży wybralam sie tramwajem do babci i wracalam z 3 torbami i nikt nie raczyl mi ustapic miejsca!

Do góry