reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Cyprysiowa - nie marudz tylko do dzieła !!! NADRABIAJ

a potem mi strescisz bo tez jestem nie w tomacie ;D ;D ;D ;D ;D

zachecona komplementem powstawiam jeszcze jakies foty

ja nadrobilam ale nie pamietam co chcialam napisac bo w miedzyczasie ogladam festiwal w Sopocie, gotuje zurek kujawski i wsciekam sie na chlopa, ze na piwo polazl ::)

zaprosilam jutro tesciow na obiad ::) ::) ::) ze szwagierka ::) ::) ::)

Natalka super, ze juz pierwsza niania przypadla Ci do gustu ;) a ta bluza ma do pary dol, cala jest z polarku i mozesz ja nabyc w 5-10-15 ;D dresik kosztowal 40 zl i byly ostatnie 4 sztuki jak ja kupowalam, co uznalam za dziwne bo byl z nowej kolekcji - babka powiedziala, ze po prostu ostatnie juz sztuki bo ma dresik powodzenie i szybko wymietli :p

ziemzia ten pchacz licytowalam ostatnio na allegro ale ktos dal zlotowke wiecej :( po twojej rekomendacji moja ochota na niego rosnie :laugh:

klucha wspolczuje twojemu tacie przejsc - szokuje mnie czasem sluzba zdrowia - nie zauwazyli, ze reka jest zlamana ::) no tak o jak czlowiek nie narzeka to nie robia przeswietlenia - co za paranoja :mad:

a za mnie np Milke mleczna ;D

Klucha rozumiem Cie tez nienawidze pumpernikla, fuu :p lubie mace jak Joeey, albo zwykly razowiec ale bez drozdzy.

Ja to jestem zdecydowana ;D - oddalam te bluzeczke, ktora sobie kupilam na weselicho, bo wypatrzylam inna w Promodzie i bardziej mi sie spodobala. Slawek powiedzial co prawda, ze jest identyczna jak tamta, ale co on sie zna :p do tego aksamitne wdzianko z ozdobnymi guziczkami na wierzch jakby bylo chlodno. Spodnie wyszperalam w lumpiku - dla grubasa rozmiar 42 tylko krawcowa mi skroci nogawki. Po weselu wkleje zdjatka.

ale z was swinie mi juz leci 2 tydzien odchudzania i wiecie co,trzymam sie jak nigdy!!!!!!dzis np.byli znajomi u nas i Adrian robil obiad to ja zeby glupio nie bylo na sniadanie nic nie zjadlam tylko o 14 obiad i oni jedli sobie rybke a ja kurczaczka gotowanego z groszkiem z marchewka,bez ziemniakow,zjadla na malym talerzyku i juz najedzona bylam,potem tylko gruszke i koniec.Co prawda teraz mnie juz ssie ale po 18 nie jem.Dzis w ogole był wyjatek ze jadlam obiad bo normalnie to jem 2 kawalki na sniadanie i potem w ciagu dnia jakias papryke,gruszke czy cos i koniec.Wkurza mnie tylko to ze nie schudlam chyba nic jeszcze!!!co prawda wage mam rozwalona ale oczy mam ok!! :mad:

Hanka ciesze sie ze ci się podobało ja tez uwielbiam ta fotkę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Natalio to fajnie z tą nianią - zazdroszczę :-[ :-[ :-[ a tak w ogóle czemu ja zatrudniancie bo chyba cos przegapiłam :-[ :-[ :-[

Cyprysiowa ty sie tu ze mna nie licytuj to nie allegro!!

do roboty!!

Joeey to sie oburzam bo moj tez polazl na piwo chociaz mu sugerowałam mocno zeby został
w koncu ja tu skwiercze w domu \ nikt mnie nie odwiedza \ nawet pies z kulawa noga
a przeciez moje zycie do urodzenia pełne było aktywnosci znajomych fajnych spotkan i atrakcji towarzyskich i zawodowych
a teraz nie mam czasu w nosie podlubac bo ten mały wulkan energii ciagle gdzies biega
i jak ten Rafal chce miec wiecej dzieci to to nie moze tak wygladac ze ja tu uswierkam w domu a te wesolo zyje
jakby nigdy nic

tak sobie mysle jak sietu zemscic i milo spedzic ten wieczor tak megamiło i jedyne co mi przychodzi do glowy to kapiel - tez mi atrakcja..

reklama
Do góry