reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

i to jak wypoczelam  ;D bez tesciowej to nawet w zasranej lazience bym wypoczela ;) obiecuje ze wkleje jeszcze dzis foty ::)
powaznie nasza kolezanka zaszla w ciaze ??? ;) mnie sie okres spoznia juz hm...4 dzien ale zwalam to na urlop moj maz stwierdzil ze jak bedzie ciaza to robi testy DNA :p

Wanda czekam na cycolki ;D nie ma to jak pozazdroscic " cudu natury  ;D"

reklama
Gabi - no niby tak, ale odkad zdjecia wstawilam, nikt nie mowil nawet ogolnie :p
A ja co pamietam to pisze imionami - np zdjecie malej Gabrysi Karinkowej w sluchawkach mnie rozwalilo - cudne :)

ja mam nadzieje nie jestem w ciazy takze Aska siedz cicho i nie wywoluj wilka z lasu !!!!  :laugh:
a wiec komentuje zdjecia w galerii  ;D
super fotki ale ja normalnie Magi nie poznalam  :p za rzadko Nam sie pokazywala i jak na nia patrzylam to jak na ''obca''  :p :-[ a to przeciez nasza Magi  :laugh:
Wandzik jak zawsze urocza - zreszta gospodyni domu takze  ;) a Paulinka chyba w moich ulubionych rajstopkach ale nie dam se glowy uciac  ;D

rany dopiero wszycy sobie poszli, moj tatko byl sie zegnac i jeszcze kumpelka wpadla bo wrocila z Warszawy i pokazywala mi co sobie kupila i wyrwalam jej takie ladne bolerko juz w pozyczke, a jeszcze przeciez nie miala go na sobie ale to taka dobra kumpelka to nawet mi wciskala wiec pierwszy raz ochrzcze ten ciuch  :laugh: nie wiem jak ja sie zapakuje z moimi tobolami, na 4 dni biore 4 stroje kapielowe  ::) ::) ::)

Joeey - a rzeczywiscie, to musza byc te ulubione rajstopki :) hehehe

Milego wypoczynku - ales strojow nabrala... tez bym chciala sobie nowy kupic, a nawet ze dwa - ale ja to czasu nie mam sobie nic kupic :( i tak dzis stwierdzilam, ze przedaloby sie gdyby do mnie przyszly takie Susanna i Trinny zeby mi dac 2 tys funtow na ciuchy tylko dla siebie ;D ;D ;D i rad poudzielac :)

reklama
Do góry