reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dzięki za wyjaśnienia - już kapuję (mimo żem blondynka ;) ;D)

Wanda gdybym miała dostęp do albumiku, byłabym pierwsza (taka jestem spragniona zdjęć)

reklama
hehe ales zasady wymyslila  ::) uznaje ze fotki ze spotkania z Natalia tez malo kto widzial  :p ;D ;D ;D

Ja widzialam i Magi nie poznalam napisalas ze najazd u Magikow to sobie wkrecalam u jakich magikow Ty bylas ??? bo Oliwci na zdjeciach nie bylo  ::)

wanda_23 pisze:
_Gabi pisze:
Wandzia ;D Paula miala Goche zglosic ;D , a gdzie sa zdjecia z nad morza ??? hmm ??? dawaj szybciutko :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

narazie dalam zdjecia z najazdu na Magi, ale nikt ich nie skomentowal nawet, uznaje zatem, ze nikt ich nie widzial i nie wklejam nastepnych :p
takie zasady :p
Majutkowych tez nie komentują wszyscy- np wandzia nie :p :laugh: :laugh: :laugh:a i tak wklejam ;D ;D ;D

_Gabi pisze:
hehe ales zasady wymyslila ::) uznaje ze fotki ze spotkania z Natalia tez malo kto widzial :p ;D ;D ;D

Ja widzialam i Magi nie poznalam napisalas ze najazd u Magikow to sobie wkrecalam u jakich magikow Ty bylas ??? bo Oliwci na zdjeciach nie bylo ::)

byla na ostatnim :p
a Twoje fotki ze spotkania skomentowalam wczoraj wieczorkiem :p
bo staram sie komentowac fotki, choc nie zawsze dzieci z imienia wymienie :p

Czesc
uf wrocilismy z urlopu, nie jestem w stanie nadrobic .Wogole brak mi czasu na wszystko.Mam mnostwo spraw na glowie.Rehabilitacja Oli , hirurg(jakas kulka nam wyskoczyla na nadgarstku)usg glowy, masakra obiecuje ze od teraz jako tako bede nadrabiac :)

a wiec co sie dzialo jak mnie nie bylo??? ktora w ciazy ??? ;D

reklama
taaaaa na ostatnim w zyciu bym nie odgadla ze to Oliwia jak bys nie podpisala ::)

a jak ktos pisze ze zdjecia cudne czy ogolnie to i Twoich sie dotyczy :p juz nie badz taka ze z imienia trzeba wymieniac ::)

Do góry