reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
o ludu ::)

dopiero nadrobilam ::) ::)

hihi a ja widzialam Ingusiowego zabeczka ;D ;D ;D

Joeey super ze macie urlopik wypocznijcie za wszystkie czasy ;D choc z dzidzia to nie bedzie to samo ::)

my w weekend znow ruszamy tylko tyle nam zostalo ::) weekendy ale dobre i to :laugh: :laugh: :laugh: a w niedziele chrzciny 8) 8)

a i jeszcze dla formalności mam pytanie - ten albumik to wyświetla się na liście tamatów grudniowych dzieciaczków, czy trzeba gdzieś specjalnie wejść?
pytam się, bo na liście jeszcze nie mam.

Gocha - na liscie grudniowych tematow sie nie pojawi, ale narazie nie widzisz ich jeszcze, jak bedziesz widziec to dam Ci znac. A ktos Cie wpisal ???

Gocha trzeba wejsc w inny temat na forum, jak bedziesz miala do niego dostep to bedziesz miec pod avatarkiem podpis grudniowe mamusie tak jak my  :)

Wanda Paula miała napisać, ale nie wiem, czy zdążyła, bo od kilku dni się nie odzywa (to jakies straaaaasznie tajemnicze zniknięcie)

_Gabi pisze:
Wandzia ;D Paula miala Goche zglosic ;D , a gdzie sa zdjecia z nad morza ??? hmm ??? dawaj szybciutko :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

narazie dalam zdjecia z najazdu na Magi, ale nikt ich nie skomentowal nawet, uznaje zatem, ze nikt ich nie widzial i nie wklejam nastepnych :p
takie zasady :p

reklama
Własnie z Paula rozmawiałam na gg troszkę nie ma czasu bo maz juz w domu ale zajrzuy na pewno niedługo i bidulka ma troche zmartwienia bo do pracy za 2 tyg. wraca :(

Do góry