reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Joeey - no ja tez na poczatku myslalam ze Twoj brat to Twoj maz a nie Artur :p hehehe, ale jak sie bardziej przyjrzec, widac ze brat to brat :)
Ja tez po Wiktorku mialam tak fajnie ze sladu po brzuchu w ogole nie mialam - teraz nie bylo juz tak fajnie - chociaz brzuszek minimalny - ale ja widze :(

reklama
Joeey to pozazdroszcze brzuszka ;D u mnie szkoda gadac zapisuje sie na odchudzanie moze jeszcze w tym tygodniu ::)

A o szparze między zębami to myślę że teraz jest ale jak wszystkie zęby się wyklują to sie delikatnie przesuwaja i szpara zanika :laugh:

To zeby nie było tak źle z grudniem to sie melduję ;)

gotuję dzisiaj pomidorówkę , mój syn pojechał na basen to przyjedzie wygłodzony :D a młodszy pomyka po domu w chodziku ;D

Donia - a ja dzis rosolek gotowalam - na 4 osoby :) Paulinie zmiksowalam rosol, marchew, pietruche i miesko, dodalam oliwe z oliwek i zoltko - wpylila cala miske :)

Beata23 pisze:
Wiecie co...jestem dumna! Od dwóch dni daję Mikołajowi butle i sam się napoi i nakarmi! Fajnie! ;D

Beatko - to wczesniej sam nie pil ??? Ja Paulinie daje butle juz conajmniej od miesiaca i sama trzyma - myslalam ze to norma :)

a my dzisiaj robimy z Kubą obchód grodu i obżeramy się borówkami malinami i jabłkami... a Kuba dzisiaj rano po raz pierwszy sam wtrąbił całą butlę, wcześniej sobie trzymał ale ja mu musiałam przechylać....

reklama
No właśnie ja piszę o tym o czym wspominała Steffi. Daję mu 220 ml mleka i Miki do ostatniej kropli na siedząco w łóżeczku wypije... ;D

Wanda to mówisz, że w ten sposób Paulinka już od miesiąca je?

Do góry