reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Kur.... mac zaraz jej wleje normalnie jest dzisij niemożliwa drze się od samego rana oprócz tej drzemki już mi łeb peka

No laseczki dzięki za wsparcie od razu można się lepiej poczuć

Joeey ja używam ochraniacza bo po wielkich bojach z nim Maks chyba skapitulował bo w tych dwóch nowych kompletach pościeli jakieś solidniejsze są i jak mocno przywiąże to już mu się nie chce walczyć z tym , no i przestawiłam tak łóżeczko że jak nie śpi to skaka po tej części łóżka gdzie nie nie ma ochraniacza. A nie chce z niego rezygnować bo takie minimum intymności jest potrzebne i łatwiej też zasypia jak go wszystko wokół nie rozprasza.

A teściową olewam jak mogę ale już czuje co bedzie jak sobie pojedzie bede miec takie rozpieszczone dziecko ze sobie z nim nie poradze. No ale ona wszystkie moje sugestie kwituje tym że babcia jest od tego żeby rozpieszczać wnuczka......

Asia ćwicz cierpliwość to w nagrode będziesz mieć może przy dobrych wiatrach 5 minut spokoju...... ;)....oj ale znam ja to dobrze i współczuje

OOOOOOO Didi to niebawem już będziesz z nami na stałe netowo......... to czekamy z niecierpliwością.....

Gabi a wcale nie wyglądasz na opitą tymbarkiem..... ;D no i miło poznać twą rodzine ;D ;D ;D wszyscy prezentują się uroczo... a najładniusiej ty na ostatniej fotce :) ....bardzoś urokliwa ;) ::)

Kurcze wy się ciachami zajadacie ....a ja jem chyba obiad czy śniadanie....już nie pamiętam co dziś zdążyłam zjeść a czego nie.... i wszystko w trymiga bo zaraz mi sie prezes obudzi a cudem przez kilka krótkich godzinek jesteśmy sami.... ;D ::)

Gocha ....... a skąd to się dziś ma komputerek....? podwędziło się mężowi ?

Gocha .......jnie a skąd to się dziś ma komputerek....? podwędziło się mężowi ?

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: dziś był łaskawy i zostawił mi komputerek w domu, bo go nie potrzebował w pracy. a ja siedzię, i siedzę, i siedzę... juz mnie oczy bolą ;D

Joeey ja mam ochraniacz na całe łóżeczko i Kamilce nie udaje się go zciągnąć (mocny jest skubany). i całe szczęście, bo w ciągu ostatnich kilku dni uratował już wiele razy główkę Niuni od guza.

a Kamila zrobiła sobie dzisiaj króciutką drzemeczkę - 3,5 h. :laugh: nieraz ucina sobie 2-2,5 h drzemki, ale dzisiaj to już rekord. oj chyba była zmęczona tym raczkowaniem i ciągłym wstawaniem. a może to przez tę pogodę. bo przecież fajnie się śpi, gdy deszcz stuka w parapet.

Ketsa mam pyte Tae Boo i przymierzam sie do niej juz pol roku ::)ale w koncu sie okazalo ze schudlam o wiele szybciej i o wiele bardziej niz mi sie wydawalo,ale fajniebylobybyc wysportowanym.A tam sa takie fajne zywe cwiczenia,lubie takie.Bo joga jest nudna i piates tez.

Gabi
Hania tez spala przy orkiestrze na poprawinach ::)

Ja nie mam ochranniacza bo Hani glownie sluzyl do odwiazywania go wiec wywalilm mimo iz wiem ze troszke niebezpiecznie bez niego,mojej znajomej corka skrecila sobie noge miedzy szczebelkami.Hania jeszcze nie skrecila sobie ogi,ale jak sobie skreci to bedzie wiedziala ze nie wklada sie nog gdzie ne trzeba. ;) Tak samo jak kidys rabnela glowa w sciane specjalnie,teraz juz ego nie robi ;)

my nie mamy ochraniacza bo mamy lozeczko bez szczebelkow :D :D

Ketsa ales mi poslodzila ;D ;D senk ju :-* :-*

ja myslalam ze dzisaj dostane z Oskarkiem kreciola ::) dawal w piora jak nigdy rozpuscil sie przez te dwa dni i chcial non stop na rekach ::) ::) i ma lek separacyjny jak to juz ktoras ladnie okreslila nie moze mnie stracic z oczu inaczej jest ryk i lzy sie leja nawet do kibelka musze go zabierac ::) ::) czego nigdy robic nie musialam ::) :( :( :( no i masz babo placek :p ::) ::)

a wlazlam tu bo sie na chlopa obrazilam :p glupek jeden jak mu juz nic nie potrzeba to se robi co chce :p naobiecywal sie ze wroci przed 17 i ze pojedziemy do Borku a on przyjechal dopiero teraz a najlepsze jest to ze jak dzwonilam po 16 to juz jechal do domu ::) paskudnik jeden dzisiaj celibat 8) tylko nie moge przesadzic bo jutro nie pojedzie ze mna zeby sie z Natalia spotkac ::) ::)

reklama
Do góry