reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia! A wlasnie ze przeczytalam! hehehe!!! :) No jakbym Was nie znala......  ;) ;D Cos mi mowilo ze musze tu zajrzec bo sie dyskusja o moich wlosach moze wywiazac....no i bingo!!! I jak pisala hanka - usmialam sie ze hej! I jeszcze mi sie ryjek cieszy. Bo to juz nie wazne komu fryzura sie podoba a komu nie - wazne ze jeszcze o mnie pamietacie i piszecie -a to bardzo mile!!!

A powiem Wam w sekrecie ze ja ta fryzure UWIELBIAM! I chyba Sorbus pisala i miala w 100% racje - w poprzednich wlosach wygladalam jak zmokla kura lub ciotka - klotka. :D

A generalnie uwazam ze fryzura ekstra bo patrzcie na tyle opinii - zdecydowana mniejszosc jest przeciw! No a trudno wymagac jednomyslnosci....szczegonie w sprawie gustow.....:)

buziaki dla wszystkich!!!!

reklama
Hej dziewczyny!

Widzę ze nie tylko mój telefon nie przeżył zmagan z naszymi dzieciaczkami. ::) Ja juz wypatrzylam sobie nowy model i mialam odłożoną Nokię 7370 w sklepie bo nie mogli ze mną spisac umowy w Erze i gdy pojechaliśmy tam w ponioedzialek (zgodnie z umowa ze sprzedawc) okazalo sie że DUPEK sprzedał 'moj" telefon! Na dodatek okazalo sie ze juz nigdzie nie ma tego modelu w W-wie! Ale jestem zła!

Pamcia - ja tez uwazam że nowa fryzurka jest o wiele ciekawsza!

joeey -ale maasz fuksa z tym aparatem ;D ;D ;D Mój kuzyn kupil sobie nowy aparat i nad morzem mu go ukradli. Mial go cale 2 dni :( Chyba bym sie poplakala.

ewela - moj chlop tez sie denerwuje ze "czasem" zagladam na BB. Przedwczoraj wrecz byla o to klotnia.

Dobranoc. Idę do łozeczka.

Dzień dobry!

Klucha, Ty pewnie już po tej porannej kawie, a ja właśnie zaczynam au lait (tyle, ze w pracy za biurkiem :( )

Wanda, nie rób scen, wracaj! Widzisz, ze bez Ciebie nie da rady!

Pochwale Wam się, ze moja Agata nauczyła się "mlaskać" językiem i teraz spaceruje po domu i wydaje dziwne odgłosy. I jeszcze odkryła, ze może kręcić głową (to głównie przed spaniem)
A tej nocy na jedzonko obudziła si.ę AŻ o 4.30 i jak szliśmy do pracy o 7.30 to jeszcze spała (tyle, że pierwszy raz "wysępiła" zabranie jej z łóżeczka do naszego łóżka nad ranem, no ale jeśli jej tak wygodniej...)

Witam,witam......
A ja nie mam weny na pisanie!ja juz po kawusi od 6.30!!!musze sie pakowac nad morze a strasznie mi sie nie chce!!!nie wiem co mam wziasc i mam nadzieje ze pogoda bedzie w miare!!!!!!!!!!

Wanda ty diablico-wracaj tu szbko-natychmiast!!!!ale ci spierzemy dupsko!!!!!!!!!!

H(aniu), dalej pije te kawę. Ja kawę długo pije, bo zawsze 100 innych rzeczy w miedzy czasie mam do zrobienia. Takie przyzwyczajenie z czasów, kiedy jeszcze chodziłam do pracy - kawa popijana w przelocie.
Gaba za to żłe sypia ostatnio, co chwila popłakuje, nie mam pomysłów od czego. Ciagle myśle, ze to od zebów, ale sama nie wiem, bo ja od 4 miesięcy każde jej marudzenie zrzucałam na zeby, a zębów jak nie było tak nie ma. A dzisiaj to już jej dośc miałam. Bo Gaba to mały lunatyk, raczkuje przez sen i jak "dojdzie" do ściany łózka to zaczyna sie złoscić, budzi sie i zaczyna stekac. Poprawiałam ją dosłownie co 20 min.

reklama
Oj, Klucha, pamiętam te noce kiedy wstawałam co 15 minut... na szczęście na póki co to za nami (a może już nie przed ;)). O wyspaniu się wtedy mowy nie ma. Ja te nieszczęsne nocki łączyłam jednak z zębami i jeszcze miała tak wtedy jak ja zaczęłam chodzić do pracy, ale wtedy to tez raczej były zęby. Także głowa do góry, utnij sobie drzemke w ciągu dnia razem z Gabrysią i pomyśl, że kiedys to sie skończy!

Gabi, smacznego!

Do góry