Wandzia! A wlasnie ze przeczytalam! hehehe!!! No jakbym Was nie znala...... ;D Cos mi mowilo ze musze tu zajrzec bo sie dyskusja o moich wlosach moze wywiazac....no i bingo!!! I jak pisala hanka - usmialam sie ze hej! I jeszcze mi sie ryjek cieszy. Bo to juz nie wazne komu fryzura sie podoba a komu nie - wazne ze jeszcze o mnie pamietacie i piszecie -a to bardzo mile!!!
A powiem Wam w sekrecie ze ja ta fryzure UWIELBIAM! I chyba Sorbus pisala i miala w 100% racje - w poprzednich wlosach wygladalam jak zmokla kura lub ciotka - klotka.
A generalnie uwazam ze fryzura ekstra bo patrzcie na tyle opinii - zdecydowana mniejszosc jest przeciw! No a trudno wymagac jednomyslnosci....szczegonie w sprawie gustow.....
buziaki dla wszystkich!!!!
A powiem Wam w sekrecie ze ja ta fryzure UWIELBIAM! I chyba Sorbus pisala i miala w 100% racje - w poprzednich wlosach wygladalam jak zmokla kura lub ciotka - klotka.
A generalnie uwazam ze fryzura ekstra bo patrzcie na tyle opinii - zdecydowana mniejszosc jest przeciw! No a trudno wymagac jednomyslnosci....szczegonie w sprawie gustow.....
buziaki dla wszystkich!!!!