reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Gocha zobaczysz co bedzie później hehehe :laugh: teraz to dopiero pocątki ;)
zgłosze Cie do administratorki tylko pewnie będziesz musiała trochę poczekac bo robia to raz w tygodniu :)

Agnes ja też chciałabym zobaczyć tą huśtawkę :)

Ewela no mi też niedługo sie skonczy siedzenie na bb bo od soboty Paweł bedzie w domu, do końca miesiąca ma urlop a potem ja do pracy a on bedzie siedział z Kacperkiem ::)

Paula ja mam tylko ograniczenie do 28.08-bo niestety Toemk znow wyjezdza do Norwegii!!!!Jak sobie pomysle to juz mi smutno!!!!przyjechal niestety tylko na 3 tygodnie i potem znow 3,5 miesiaca przerwy!!!!nawet nie chce o tym mysle teraz poki mam go nachwile przy sobie!

Gocha dopiero doczytałam i jestem pod wielkim wrażeniem co już potrafi Twoja córeczka - Gratulacje :) nie masz się czym przejmowac ze jeszcze nie raczkuje i nie ma ząbków, napewno jej to nie ominie :)

Ana no współczuję przejść z ząbkowaniem, oby to sie jak najszybciej skonczyło i żeby wyjazd do Ustki wypalił :)

Jooey to super ze aparat sie znalazł :) no i biedna Adunia, utłukłabym chłopa  ;)

Wanda nie gadaj nam tu takich głupot w rodzaju że znikniesz z forum!!! każdy może tu pisac co chce (w ramach rozsądku oczywiście ;)) więc nawet jeśli masz zły humor to masz prawo wyrazić swoje zdanie. Zobaczysz jutro będzie lepiej :) po burzy zawsze wychodzi słońce :)

Kamila no ja jeszcze nie zdążyłam Ci pogratulować :) BRAWO SŁUSZNA DECYZJA!!!!  :laugh:

Gocha a wiesz ze ostatnio nawet nas podczytywał  :laugh: ale chciał zobaczyć co pisałam o nim jak sie pokłóciliśmy  ::) i znalazł skubaniec  :p ale ja jak wróce do pracy to Was nie opuszcze bo bede w pracy Was podczytywać no i pisac od czasu do czasu :)

Ewela no współczuje że tyle chłopa znowu nie będziesz widziała :( ale masz nas ;D

reklama
Do góry