reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzik tak, to tam była Joeey, okazuje się, że i Ty też no i ja też, hehe.

Co do Twojego pomysłu to jest wg mnie genialny! Ziemzia też planuje tak sobie dorobić. Ależ mamy przedsiębiorcze kobitki na "grudniu"!  ;D Brawo!!!

Hanka gratulki dla siorki zdolniachy!!!

Joeey kurka siwa, chała z tymi Twoimi teściami. Mam to samo z mamą - jest zaślepiona jeśli chodzi o moją siostrę i wiem dobrze co to znaczy... Współczucia ogromne.  :-[ Ochłodzenie stosunków to chyba dobry pomysł, i chyba nawet nie ma innego wyjścia. Nawet nie próbuj im uświadamiać, bo to nie ma sensu, i tak nie zrozumieją...

Beatko tak to jest. Najpierw ciągle mówimy "kiedy on będzie sam wstawał/chodził" a jak już zacznie to mówimy "kurcze, a tak było fajnie jak nie umiał wstawać/chodzić".  :laugh: Każdy musi przejść ten etap niestety... Pomyśl sobie, że lepiej, że teraz Mikołajek wstaje i jest tak absorbujący, a nie później jak wrócisz na uczelnię. A teraz wykorzystaj teścia, niech się zajmie wnusiem, a Ty idź spokojnie do kibelka, he he.  ;)

reklama
To mozę Mikołaj Dawida na nóżkach przywita... ::)

Natalko - teść przyjechał do mnie o 9.30, a wyjechał o 11.40. Jak się okazało przyjechał do Olsztyna przede wszystkim do ARiMR, a nie do mnie... :p

joeey - my pewnie mamy podobnie... ;D Musimy się spotkać... ;D

Natalko - mój teść nigdy z nikim ani z niczym się nie liczy. Jak się okazało o 11.50 miał spotkanie w tejże agencji i przed nim do mnie wpadł. Szkoda, że mi tego nie powiedział jak dzwonił. No, ale kij mu w oko!

Joeey - nie wstydz sie :p wazne ze doszla, a to zapewne dlatego, ze pozniej adres doslalam :)

Natalko - no ba :) ladne miaseczko, rzeczywiscie :)

aaa...i jeszcze chcialam pogratulowac Hance - a konkretnie siostrze :)
Hanka - no to pogratuluj siostrze tej medycyny - niezly z niej mozg :) moze bedzie studiowac z kolezanka siorki, ktora tez wlasnie na medycyne sie dostala i z tego co wiem wybierze Warszawe - na pewno W-we, bo tam ma brata albo siostre :)

Beatko kij, albo nawet dwa kije, he he.  ;) :laugh:

Wiecie co, Tomek zajmuje się małą i miał ją położyć do łóżeczka i uśpić. Wchodzę do pokoju i co widzę - Ingusia leży w łóżeczku, a Tomuś robi jej teatrzyk kukiełkowy maskotkami pluszowymi zza barierki łóżeczka! Hi hi hi  :laugh: :laugh: :laugh: myślałam, że się posikam ze śmiechu. Oczywiście Ingusia się rozbawiła zamiast spać i teraz mam ją na kolankach, bawi się klawiaturką przeszkadzając mamusi w pisaniu.  :laugh:

a ja mam mega dola ::)

czego sie dotkne to zaraz sie pieprzy i do tego w nocy od otwartego okna zawialo mi kark i nie moge sie schylac bo strasznie boli zawinelam sie w szalicek i tak latam zeby go rozgrzac :( :(

i ogolnie padam bo Oskar przez caly dzien nie spal ani minuty ::) teraz padl i ciekawa jestem kiedy sie obudzi czy na kapanko czy pospi dluzej ::) a nie spal bo zakumal jak raczkowac i zwiedzil wszystkie katy mial frajde ze hoho :p

reklama
Do góry