reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a ja zaraz jade na zakupy Adam przyjedzie i zostanie z malym

bedzie mial niespodzianke bo Oskar od rana tylko dadadadadadadadadadadada i dadadadadadadadadada ;D

reklama
laseczki HELP ! plamy z herbaty po czym zejda bo wsadzila z cala reszta do pralki na 30 st i sa mega ogromne, a szkoda bo lubie ten welurkowy dresik i nowej czapeczce tez sie dstalo :( napiszcie mi dokladnie czy vanishem i jak on sie nazywa albo jakie opakowanie to jest ??? :p

Haniu dokładnie tak :) pod wódeczkę bardzo pasują ;D
a ogórki małosolne takie w duzym słoju to ja też kilka razy robiłam ;)

Kacperek zasnął to ide dokończyć te ogórki i potem do Was zajrze :)

Joeey
20383.jpg
coś takiego jak dla mnie rewelacja powinno zejść wszystko

Dzieki babeczki za słowa otuchy ale narazie trudno mi w to uwierzyc żę będzie lepiej narazie to mi mega smutno :( :( :(

Karinko żle mi powiedziała wczesniej kadrowa :mad:

Asiu dopiero teraz doczytałam z jakiego powodu masz doła, bo nie nadrabiałam grudnia ale musiałam się cofnąć i zobaczyć co się stało....nie martw się będzie lepiej zobaczysz, jakoś napewno dacie sobie rade, ale taka jest prawda jak są pieniądze to się szaleje a potem jak ich brakuje to się płacze ::) u nas też krucho bo ja na wychowawczym i biore 450 zł a Paweł ostatni miesiąc w pracy (to już pewne bo dostał wypowiedzenie) a wcale kokosów tam nie zarabiał ::), niedługo ja wróce do pracy i bede zarabiała jeszcze mniej niż Paweł teraz a Paweł póki nie znajdzie naprawde dobrze płatnej pracy będzie siedział w domu z Kacperkiem na kuroniówce. No ale też jakoś będziemy musieli dac sobie rade. Mamy co prawda trochę oszczędności, bo po chrzcinach przybyło nam kasy i ciocia z wujkiem ze stanów nas trochę podfunduszowali ale nie chciałabym tych pieniędzy wydac na życie, chociaż już z nich wzięłam 150 zł ::) no ale jak widac takie są czasy raz jest lepiej raz gorzej i miejmy nadzieję żeby było lepiej, czego Ci Asiu bardzo życzę! :)

ale walnęłam wywód ::) ::) ::)

Swiete slowa Paula - takie czasy dziwne :(
A ja dzisiaj wpadlam na pomysl, jak siedziec w domu i zarabiac pieniadze... Postanowilam, ze znajde sobie jeszcze jednego dzidziusia w wieku zblizonym do Paulinkowego i bede sie nim opiekowac. Juz mam 3 rodzinki takie :) z jedna mam sie konkretnie umowic po 15 sierpnia. Mysle ze dam sobie rade z dwoma maluchami - jak myslicie ??? dobry pomysl ???
Tym sposobem dluzej odchowalabym Paulinke w domku i nie musialabym dawac jej do zlobka :)

Dzieki Paula :-* :-* :-* :-* :-*
wiem że jakos musimy alewłasnie zawsze miałam kase i pewnie dlatego tak mi teraz trudno a majusi chciałbym wszystko kupić a teraz żeby kupić jej hustawke musze sprzedać ocean ormalnie ryczec mi sie chce :( :( :(
Mam nadzieje że za rok bedziemy juz w Irlandii

Wanda dobry pomysł ale ja narazie ie dałabym rady bo górne zabki Maja przechodzi strasznie

Wanda bardzo dobry pomysł :) Ty to już jesteś doświadczona matka wiec napewno dasz sobie rade, oby tylko to dziecko nie było diabełkiem >:D

Asiu każda matka chciałaby wszystko kupic dla swojego dziecka ale nie każdą na to stać a przedmioty nie zastąpią jej Twojej miłości więc nie martw się i dawaj Mai wszystko co najlepsze z Twojego serca :D

reklama
Do góry