reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Byłam w albumie

Kacperek wyglądał cudnie poprostu - jutro pokażę majusi - ależ ten mój zieć przystojny ;D ;D ;D

Gabunia to poprostu nasza mała miss - zreszta jak mamusia taka ładna to co sie dziwić

Ingusia super minki robi i te włosy :laugh: :laugh: :laugh:

Idusia to cała mamusia - taka sliczna

Ati
to tez cała mamusia i ja super bawili się z tym kolegą - a minki zawodowe.

Paulinka i jej stópkowa sesje to poprostu rewelacja

Piotruś
to ppppprrrrrawdziwy facet a wy mu nawet piwka nie chcecie dac ;) :laugh: :laugh: :laugh:

I Olusia w baseniku sie ciapusia super

Zdanka
jestem w szoku jak Ewusia ślicznie pływa - Maja by sie zadarła jak bym ją tak w wodzie położyła

reklama
Zdanka wszystkiego najlepsiejszego

Wanda nie miałam netu przez dwa dni to nadrobic musze nie :laugh: :laugh: :laugh:

Hejka :)
Wpadłam tylko na chwilkę i nadrobiłam po łebkach  :p

Steffi biedny Kubuś :( co za wstrętny komarzysko dobrze ze go dopadłaś kapciem  :p ale Kuba teraz musi przez niego cierpieć :(

Ketsa masz dziś urodzinki??? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!  :-* :-* :-*

Ewela współczuje przejść z małoletnim smarkaczem, no i podziwiam Cię że jesteś w takim związku!  ::)

Kacperek dziękuje wszystkim za komplementy  :D no i mamusia też dziękuje  :laugh: :laugh: :laugh:

Była dziś u nas ciotka z Ameryki :) i przywiozła Kacperkowi tyle ciuchów że nie wiem gdzie mam je schować  ::) :)  wszystkie są jeszcze na niego za duże, bo kupowała większe takie na 2 latka, no ale się przydadzą i są super!!!!! no i mamusia i tatuś też coś niecoś dostali  :D

Zmykam już do łóżka.

DOBRANOC

Uffff, to zawaliłam albumik fotkami...  ::)

Steffi jestem w szoku jak ten krwiopijca pogryzł Kubusia!  :o To zrobił JEDEN komar? Mi to wygląda na cały gang... Ingusi jeszcze nigdy nie dziabnął żaden moskit na szczęście.

Wandziu gratulki dla Zuzki. Co do uczelni to rzeczywiście turystyka to nie jest za bardzo przyszłościowy kierunek, ale musi sama wybrać.  ;)

Donia miłego wypoczynku!!! Wybycz się za wszystkie czasy!

Didi we'll be waiting 4 U!!!!!

Ewela ja też Cię podziwiam. Chyba nie miałabym odwagi na taki związek... Nie weim jak Cię pocieszyć. Może tylko tyle dodam, że jeśli tylko Tomek Cię wspiera to na pewno jakoś uda Ci się rozwiązać tą sytuację. A on jest wogóle na miejscu? Bo pisałaś kiedyś, że też jesteś słomianą wdową, a nie pamiętam (niektórzy już się przekonali, że u mnie z pamięcią kiepsko  ::) ) żebyś pisała, że wrócił.

To kto ma w końcu imieniny i urodziny bo nie wiem komu życzenia składać!

Tak na wszelki wypadek:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO  W DNIU URODZIN I IMIENIN!!!

flasche.gif
glas2.gif

przeczytalam wzystko i zapomnialam co chcialam napisac;
musze zaczac od poczatku,

Paula tez bym chciala taka ciotke z Ameryki , chodz nie mam co nazekac bo mam dobrych znajomych z holandi co od dziecka jezdzilam do nich na wakacje i np. na wesele w zeszlym roku dostalismy na polskie pieniadze 2000 tysiace bo inni dawali mniejsze stawki  :p

DONIU milego wypoczynku

Ewela no ja rowniez Cie podziwiam ,tak to juz jest ze zanim wpakujemy sie w cos to nie myslimy o konsekwencjach tylko jestesmy zauroczeni chwila a potem wszystko

peka jak banka mydlana.Ja tez przeprowadzajac sie do Arka nie myslalam jak mi sie bedzie zylo z tesciami.Wytrzymalam rok, ten dlugi rok upokozen i chamstwa. PAMIETAJ CO CIE NIE ZABIJE TO CIE WZMOCNI.

Gohna moja Ola jeszcze nie siedzi.Daleko jej jeszcze chodz widze postepy.A wiecie dlaczewgo?teoria jest taka ze Ola miala silne kolki i dostawala duuuuuuuuuuzo lekarst przeciwskurczowych.No i te lakastwa "rozkurczyly"miesnie w nozkach.Dlatego teraz cwiczeniami trza je wzmocnic.

Steffi o matko kochana :o :o jk zobaczylam zdjecie to sie przestraszylam.Biedny Kubusiek. Normalnie to jestem w szoku zeby taka krzywde dziecku wyrzadzic glupie stworzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorki jesli czegos nie napisalam ale Wy macie pauera i napewno zapomnialam napisac.

acha jeszcze jedno;

DIDI zycze szerokiej podniebnej drogi,nie przejmuj sie kobitko jutro bedziesz juz miala swego kochanego.Nawet ci zazdroszcze bo po takiej rozlace milosc wykwitnie jeszcze bardziej ;D

Już uciekacie a ja sie rozkrecam  :-[

Ewela - moj Adam też jest rozwodnikiem ( mieli tylko slub koscielny) i ma syna z poprzedniego malzenstwa... ale u nas nie ma NA SZCZĘŚCIE  takich problemow - sytuacja jest czysta i nie tak skomplikowana jaku was.
Syn mieszka z bylą żoną i zawsze mialam z nim dobry kontakt, on mnie bardzo polubil, na poczatku nawet chcial z nami mieszkac. Niestety po urodzeniu sie Gabrysi pojawily sie male problemiki - Kuba ma 11 lat i stal sie troche zazdrosny o tate i zaczal robic fochy np. staral sie wymusic zeby Adam do niego przyjechal w danej chwili (chyba chcac sobie udowodnic ze nadal moze na ojca liczyc) - rozumiem jego niepokoj ale troche mnie drazni jego egoizm - zaczelam w nim widziec "typowego jedynaka" ( bez urazy) - on chce teraz i nic innego nie jest nie wazne tylko jego widzimisie.  

Jedno jest pewne nie sa to latwe związki... ale ja sie kieruje sercem a nie rozsadkiem...a milosc jest warta tego trudu - kazdemu moglo sie przeciez nie ulozyc i nie mozna takich ludzi spisywac na straty.  Np. to ze mlodzi ludzie kiedys przyliczyli wpadke i starali sie stworzyc rodzinę trzeba docenic, niestety nie zawsze sie udaje.

Ale sie nagadalam...

reklama
Do góry