reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ale pędzicie ::) ;D

Ewela jak znajdziesz księcia to spytaj czy ma brata ;) ;D A tak serio to współczuje ci Klimaty tam są niezłe ::)

reklama
nie ma problemu-musze szukac i jak juz znajde to tylko takiego z bratem!!!!!!!!!!obiecuje!!!!!klimaty...mega!!!!!!!!!!czeski film!!!!!!!!!

aOLA pisze:
Zdanka może to miniówka dla Ewci ;) ;D

dobre ;D ;D ;D ;D

Ketsa - jak za Wlochem pojechala to wcale sie nie dziwie ze ma pretensje za nierowne traktowanie - niestety, tacy sa juz Wlosi i wcale bym sie nie zdziwila, ze faktycznie sa nierowno traktowane :(

Zdanka , Magi no to suzamem {vel specjalnie dla Wańdzi zusammen) wszystkiego najmilejszego dla was i dwie tony całusków...i ładnych prezenckików ...(Zdanka jak nie od pana męża to od innych chętnych;))

A ja już chyba musze odejść od stanowiska bom się urządziła dziś nieźle....poparzyłam się krojąc papryczkę chili.....tak mnie ręce pieką że masakra na chwilę z lodowatej wody nie mogę wyciąnąć.....kutwa mać!!!!!

ketsa pisze:
Zdanka , Magi no to suzamem wszystkiego najmilejszego dla was i dwie tony całusków...i ładnych prezenckików ...(Zdanka jak nie od pana męża to od innych chętnych;))

A ja już chyba musze odejść od stanowiska bom się urządziła dziś nieźle....poparzyłam się krojąc papryczkę chili.....tak mnie ręce pieką że masakra na chwilę z lodowatej wody nie mogę wyciąnąć.....kutwa mać!!!!!

poprawilabys blad, bo jak ktos nie zna niemieckiego to sie nie zorientuje ze o zusammen chodzi :p :p :p hahahaha

Ewela udanych poszukiwań  ;)

MAGI Z OKAZJI 18-NASTYCH URODZIN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO  :-* :-* :-* :-* :-*
laski dzięki za życzonka ale dopiero jutro mam imieninki  :) ;)

reklama

Wańdzia no może jednak jakieś stereotypy tam są choćby ukryte....ale o dziwo Marko strasznie fajny i pożądny koleś jest (nie mówiąc już jaki przystojny ;)).... ale że jest nierówno to ja się wcale nie dziwie i nawet to troche rozumiem... w końcu nie mają żadnego wspólnego dzieciaka...

Do góry