reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ewela wspolczuje przejsc. Nie mam pojecia jak to jest, na szczescie Roland nie jest rowodnikiem, chociaz mial kilka stalych dziewczyn przede mna, o ktore bylam swego czasu baaardzo zazdrosna, ale mi przeszlo. :laugh: Co do dziecka, to jest mi go szkoda! Moj brat ma teraz 11 lat, wiec wiem mniej wiecej jaki to wiek. Wiem, ze Tobie jest ciezko, ale zaloze sie, ze jemu jeszcze ciezej. Pewnie czuje, ze nie jest Twoim faworytem :laugh: i moze dlatego jest taki rozbrykany. W koncu to jeszcze dziecko i nie rozumie swiata tak jak Ty, dlaczego nie ma przy nim mamy i dlaczego Ty nie jestes dla niego mama... Majac male dziecko rozumiem lepiej niz kiedys, jak mama jest wazna dla dziecka! Choc najwidoczniej matka Twojego pasierba tego nie rozumie...

Wanda Atek teraz wyglada bardzo podobnie do mnie ze zdjec jak bylam malutka. :D Mi sie trudno dopatrzyc jakiegokolwiek podobienstwa do nas teraz. ;)

Natalia - zdjecia Ingusi z Mikim powalajace! ;D Te teksty! ;D Ingusia wyglada na bardzo przebojowa dziewczynke! Bedzie miala swiat u swoich stop! :D

donia31 pisze:
Jestem zjechana jak koń po westernie ale prawie mam spakowane wszystko :laugh: a teraz kąpiele depilacje i tp ;)

;D ;D ;D ;D ;D Tego jeszcze nie slyszalam!

dzień dobry

to kto dziś ze mną wypije poranną kawę?

Donia, odpocznij na wakacjach, baw sie dobrze

Didi wracaj do nas szybko jak sie juz zainstalujecie na nowym miejscu

o nie popisze sobie

Hej Klucha ja wypiję z tobą poranna kawkę

Ingusia rzeczywiście jest rewelacyjna a Mikuś tez super ;D ;D ;D

Pati nie wiem czy Wanda może przeoczyłam ale ja pisałam żę Ati to cała ty

Witam przy porannej kawce :)

chociaż pewnie Klucha i Asia już wypiły to może wypiją jeszcze jedną :)

a ja oddałam syna babci i sama wlazłam na bb ;) o niedobra matka ze mnie :p

reklama
Zaraz przyjdzie po mnie teściowa i znowu mykam na cały dzień.

Maja od wczoraj non stop woła mama. I wstaje sama w łóżeczku :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry