reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ewela ...no chyba w odpowiednim momencie tu zaglądnęłam;)

Podziwiam Cię bardzo że zdecydowałaś się na taki związek ... a coś nieco wiem o tym bo moja siostra wyszła za faceta z przeszłością ..i z trójką dzieci..... a siostra Astka (właściwie kuzynka ale ona dla nas jak siostra) wyjechała właśnie do Włoch do faceta który też posiada trójkę ...i każde z inną kobietą.... no a ona przynajmniej dla równowagi ma swoją 18-letnią córkę
....także jak widać da się z tym żyć ale łatwo na pewno nie jest ....

reklama
Ewela ja tez chyba telepatycznie Cię wyczułam ;) nie wiem jak Cię pocieszyć :( to musi być zaje....ście trudne, ja chyba nie zdecydowałabym sie na taki związek, zazdrośnica ze mnie, nie potrafiłabym sie dzielic z kims w sumie najważniejszą osobą, marna chyba ze mnie pocieszycielka :-[ :-[ :-[

Jest bradzo ciezko!!!wiesz Ketsa nawet nie wyobrazalam sobie ze az tak!!!!!!!!!wiesz mam takie chwile ze zastanawiam sie ile przetrwa ten nasz zwiazek!!!wiesz co jest najgorsze ze to dziecko tomka mieszka z naimi!!!!!o to tu wszystko chodzi!jak chce obie cos zrobic to musze byc uzalezniona od niego!!!!ku...wa juz mna trzesie!nie moge sobie niczego zaplanowac i doprowadza mnie to do szalu!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewela - ja tez podziwiam Cie za taki zwiazek... ale przyznam szczerze ze nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z ta zazdroscia ??? nie zrozumialam chyba posta do konca  ???

Nie Gosia to ja bylam glupia i mialam klapki na oczach!!!!!!!powiem ci ze zaluje ale mam cudownego syna ktory daje mi okropnie duzo sily i to on jest teraz najazniejszy!!!!i nikt inny!!!!

aaa... no ja tez sobie nie wyobrazam zeby Pawel mial inne dzieci - tez bym byla straszliwie zazdrosna !!!
A ten Twoj chlop to samych chlopaczkow majstruje co ??? hehe :)
no i ciezko musi byc z rozwydrzonym 10-latkiem !!!! wspolczuje, bo mam takiego kuzyna !! jest okropny !

reklama
Do góry