reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
dzisiaj macie wene ! nie ma co......
WITAM SZANOWNE KOLEZANKI PO DLUGIEJ ICH NIEOBECNOSCI POSROD NASZEGO WYBOROWEGO TOWARZYTWA FOREMEK GRUDNIOWYCH WANDZIK KAMILA GABI I GOCHNA ;D

Steffi kup ta lamke do zabijania komarow koniecznie - ten killer ponoc nie pozostawi zadnego skur... zywym :(
Wanda obie uczelnie sa na wysokim poziomie - BRAWO DLA ZUZI ! jak dla mnie wybor bylby prosty w zaleznosci od wybranego kierunku, bo jesli kierunek zwiazany jest z ekonomia itp to tylko Akedemia Ekonomiczna bo w tym sie specjalizuje wiec wyzszy poziom ;) i mam tam studiujaca kolezanke - jest bardzo ciezko ;)

joeey właśnie wczoraj ją zamówiłam na allegro.... byłam też w sklepie żeby kupić narazie taki odstraszacz do kontaktu ale wszystko wykupione :( :(... więc czekam z niecierpliwością na lampkę

Hej Dziewczynki!

Steffi ale biedactwo!! Pamietam, ze mojego brata jak byl malenki tez tak komary gryzly. Serce sie lamie...

Zdjecia w galerii BOSKIE! Te nasze dzieciaczki sa powalajace! Pozwolilam sobie zawalic watek zdjeciami Atka! :laugh:

Paula - super sukienke mialas na chrzcie, a jaka masz figurke!! No no!! :laugh:

Gosia jestem pod wrazeniem jak Twoja coreczka urosla! Jakos jej dawno nie widzialam, jest przesliczna, ma taka kochana mordenke! Wczesniej sie wydawala niesmiala, a teraz taki urwisek! :D

Wanda - Paulinka jest coraz sliczniejsza! Te oczeta! No i stopenki boskie! :D

Przepraszam, ze nie odnosze sie do wszystkich dzidziusiow - co jeden to kochanszy! Jakos te nasze dwie krolewny szczegolnie mi utkwily w glowie. ;)

Steffi - trzeba bylo torturowac powoli gnoja !!!! co on zrobil malemu Kubusiowi :( :( :( Pamietam, tak jak Pati, jak moja mlodsza siostre gryzly komary - miala tak wlasnie bombel przy bomblu na calym ciele !!! a mnie kilka moze ukasilo - mnie komary nie lubia - i ze wzajemnoscia :) Ja zawsze bardzo dbalam o to, zeby zaden komar nie byl w pomieszczeniu w ktorym spie - ale wcale nie ze wzgledu na ukaszenie - poprostu wkurr....a mnie straszliwie jak w nocy i nad ranem cos mi brzeczy nad uchem !!! to samo tyczy sie much !! i tak jak zaden halas, zaden ruch uliczny mnie nie budza, tak nawet najmniejsza muszka czy komar tak !!!

Joeey - no mam tutaj parke znajomych, kumpelke zreszta znam prawie od pieluch i oboje sa po AE - i polecaja jak najbardziej, tyle ze dla Zuzi, to nieobiektywni :D :D :D  a Zuzia na AE skladala wlasnie na ekonomie a na UAM na tyrtstyke - i dlatego jej strasznie to odradzam !!! po tym kierunku nie ma pracy... a poza tym im bardziej ogolny kierunek tym chyba lepiej - a nie taka specjalnosc jak turystyka... moze i przyjemnie sie studiuje, ale co potem ??? zostanie turystka jak ja ??? :D :D :D

Pati - nie przepraszaj, ja sie nie obrazilam ;D ;D ;D hehehe

Pati - a juz mialas male zjebki dostac, ze zdjec nie wklejasz nam :p a tu niespodzianka :) Zdjecia super fajne :) Ati boski, jego kumpel zreszta tez... i nie chce Cie martwic, ale Twoj synek to czysty tatus jak dla mnie :)

reklama
O rany! Biedny Kubulek - aż strach pomyśleć jak się teraz czuje takie pogryzione maleństwo. Oby tylko się nie drapał...
A ja mimo iż mieszkam blisko Wisły nie mam żadnej ochrony przed komarami ani nic na ukąszenia bo jakoś ich raczej nie ma w mojej okolicy. Ale chcę zamówił takie rolety anty-owadowe do pokoju Gabrysi i salonu. Montowane są na zewnętrznej stronie  i ich prawie nie widać.

Paula - zapomnialam powiedzieć że ślicznie wyglądałaś na chrzcie synka. Aż miło popatrzeć.

Gabi - ja też lubie Sphinxa - czesto tam sie umawiam z kolezankami. Zawsze objem sie jak bak.

Ketsa - dzieki za komplementy.... z bufetu też się bardzo cieszę bo wczesniej nigdy go nie mialam... i chyba niedługo też sie z nim pozegnam  :D

wanda - fajne robisz te stopkowe fotki.

Zdanka - z twojej Ewy to chyba jakaś plywaczka wyrosnie - widac ze uwielbia sie pluskac.

Do góry