reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

mnie tez nie bylo od czwartku do niedzieli i tez nikt sie nie stesknil
36_5_2.gif

reklama
mamaCyprysia pisze:
no juz troche lepiej ale i tak mało  ;D   Mialy byc transparenty na sama wiadomosc o mym powrocie  :p ::)

trzeba bylo uprzedzic nas smsem, to bysmy przygotowaly dluuugie czerwone dywany, torty i baloniki ;D ;D ;D

Witajcie nam Cyprysiowa i Gochna i Gabi tez  :)

no dobra co by sie nie rozdrabniac wyslalam wam balonik o taki  ;D na powitanie  ;D ;D ;D ;D Wandzia najpierw do CIEBIE  ;D bo Cie nie przywitalam   :-[

baloniktj6.png

No nie! Towarzystwo wzajemnej adoracji pelna geba! :laugh:

Wanda - ja nie jestem calkiem przekonana o Malcie, bo nigdy tam nie bylam. Chodzilo mi o to, ze chcac mieszkac w Europie w angolsko-jezycznym kraju, to nie ma duzego wyboru, a w Londynie mieszkalam i juz wiecej nie chce, a jesli chodzi o Anglie to dla Rolanda tylko Londyn sie liczy. No wiec wpadla mi do glowy ta Malta, ale to takie tylko gadanie, bo pewnie jesli wyladujemy kiedys w Europie, to bedzie to jednak Anglia, moze choc pod Londynem...

Aktorka Ewa Sałacka nie żyje :( i to przez durną OSĘ .............. cholera jasna ........... :( :( :(
Komary, osy, kleszcze - PRECZ od nas i od naszych maleńsw i od wszystkich

Pati - aaa... myslalam, ze tak bardzo Ci sie tam podoba :) to ja bym wolala chyba w londynie niz na malcie mieszkac :) ale mi tu dobrze narazie, wiec nie migruje ;D ;D ;D a i moja siorka sie przenosi tutaj :)

aaaaaa, bo zapomnialam Wam chyba napisac: Zuzia dostala sie bez najmnioejszego problemu na Akademie Ekonomiczna - miala 178pkt a przyjmowali od 154 ;D ;D na UAM tez sie zapewne dostanie :)
i teraz pytanie: jaka uczelnie powinna wybrac moja siostra ??? ??? ??? bo ona sama nie wie - woli chyba UAM a wszyscy (lacznie z nami) bardziej doradzaja AE :)

reklama
Dor1976 pisze:
Aktorka Ewa Sałacka nie żyje :( i to przez durną OSĘ .............. cholera jasna ........... :( :( :(
Komary, osy, kleszcze - PRECZ od nas i od naszych maleńsw i od wszystkich

jestem w szoku  :( :( :(.... tymbardziej że mieszkam pod lasem i tego cholerstwa jest tu od zatrzęsienia....Tomek ostatnio wytępił osy u nas na styszku ale widze że znów się pojawiły... będzie im trzeba znów zgotować gorące powitanie  >:D

co do komarów to jak zobaczyłam moje dziecko dziś rano to myślałam że umrę.....do tej pory mnie serce boli jak się patrzę na niego...
oto efekt działalności jednego komara przez jedną noc.....

200_0095.jpg

dodam tylko że Kuba był posmarowany Autanem i miał zaciągniętą moskitierę... nie wiem jak się gnój jeden dostał do środka i dlaczego ten Autan wogóle nie podziałał..... znalazłam dzisiaj tego krwiopijcę rano napasionego jak beczka krwią mojego dziecka... zatłukłam chama kapciem!!!!!

Do góry