reklama
mamaCyprysia pisze:no juz troche lepiej ale i tak mało ;D Mialy byc transparenty na sama wiadomosc o mym powrocie :
trzeba bylo uprzedzic nas smsem, to bysmy przygotowaly dluuugie czerwone dywany, torty i baloniki ;D ;D ;D
Witajcie nam Cyprysiowa i Gochna i Gabi tez
paaricia
Fanka BB :)
No nie! Towarzystwo wzajemnej adoracji pelna geba! :laugh:
Wanda - ja nie jestem calkiem przekonana o Malcie, bo nigdy tam nie bylam. Chodzilo mi o to, ze chcac mieszkac w Europie w angolsko-jezycznym kraju, to nie ma duzego wyboru, a w Londynie mieszkalam i juz wiecej nie chce, a jesli chodzi o Anglie to dla Rolanda tylko Londyn sie liczy. No wiec wpadla mi do glowy ta Malta, ale to takie tylko gadanie, bo pewnie jesli wyladujemy kiedys w Europie, to bedzie to jednak Anglia, moze choc pod Londynem...
Wanda - ja nie jestem calkiem przekonana o Malcie, bo nigdy tam nie bylam. Chodzilo mi o to, ze chcac mieszkac w Europie w angolsko-jezycznym kraju, to nie ma duzego wyboru, a w Londynie mieszkalam i juz wiecej nie chce, a jesli chodzi o Anglie to dla Rolanda tylko Londyn sie liczy. No wiec wpadla mi do glowy ta Malta, ale to takie tylko gadanie, bo pewnie jesli wyladujemy kiedys w Europie, to bedzie to jednak Anglia, moze choc pod Londynem...
Pati - aaa... myslalam, ze tak bardzo Ci sie tam podoba to ja bym wolala chyba w londynie niz na malcie mieszkac ale mi tu dobrze narazie, wiec nie migruje ;D ;D ;D a i moja siorka sie przenosi tutaj
aaaaaa, bo zapomnialam Wam chyba napisac: Zuzia dostala sie bez najmnioejszego problemu na Akademie Ekonomiczna - miala 178pkt a przyjmowali od 154 ;D ;D na UAM tez sie zapewne dostanie
i teraz pytanie: jaka uczelnie powinna wybrac moja siostra ??? ??? ??? bo ona sama nie wie - woli chyba UAM a wszyscy (lacznie z nami) bardziej doradzaja AE
aaaaaa, bo zapomnialam Wam chyba napisac: Zuzia dostala sie bez najmnioejszego problemu na Akademie Ekonomiczna - miala 178pkt a przyjmowali od 154 ;D ;D na UAM tez sie zapewne dostanie
i teraz pytanie: jaka uczelnie powinna wybrac moja siostra ??? ??? ??? bo ona sama nie wie - woli chyba UAM a wszyscy (lacznie z nami) bardziej doradzaja AE
reklama
Steffi
Fanka BB :)
Dor1976 pisze:Aktorka Ewa Sałacka nie żyje i to przez durną OSĘ .............. cholera jasna ...........
Komary, osy, kleszcze - PRECZ od nas i od naszych maleńsw i od wszystkich
jestem w szoku .... tymbardziej że mieszkam pod lasem i tego cholerstwa jest tu od zatrzęsienia....Tomek ostatnio wytępił osy u nas na styszku ale widze że znów się pojawiły... będzie im trzeba znów zgotować gorące powitanie >
co do komarów to jak zobaczyłam moje dziecko dziś rano to myślałam że umrę.....do tej pory mnie serce boli jak się patrzę na niego...
oto efekt działalności jednego komara przez jedną noc.....
dodam tylko że Kuba był posmarowany Autanem i miał zaciągniętą moskitierę... nie wiem jak się gnój jeden dostał do środka i dlaczego ten Autan wogóle nie podziałał..... znalazłam dzisiaj tego krwiopijcę rano napasionego jak beczka krwią mojego dziecka... zatłukłam chama kapciem!!!!!
Podziel się: