reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej :)
chcialam powiedziec ze wszystkie dzidzki sa przecudne - zgadzam sie z postem Ketsy :) i nie bede teraz opisywac, bo ona juz to zrobila :p heh :)
lece polozyc Pauline :)

reklama
U nas w parafii jest co łaska.W ogóle mamy fajnych księrzy.
No z tym ugryzieniem to nie żarty,niczym tego nie mogę posmarowac.A to takie delikatne miejsce ona to non stop pociera,swędzi ją to.
Julka uwielbia Nodiego na mini mini.

czesc dziewuszki!
stęskniłam sie za Wami ale jakoś tak mi wyszło prawie 2 tyg. odwyku :) ;)

Natalko to widzę ze Ingusia już siedzi ładnie, wiem ze sie martwiłaś nie tak dawno ze nie siedzi jeszcze, a teraz ja sie martwię bo Ida nie siedzi :( ;) jak sie ją trzyma za rączki a właściwie ona się trzyma za moje kciuki to siedzi całkiem fajnie ale sama się kolebocze strasznie i leci we wszystkich kierunkach :( to chyba nie powinno juz tak być ??? czy są jescze jakieś dzieci niesiedzące ??? nie wiem czy tu powinnam pytać ale widzę ze Was tu dużo dzisiaj :)

Gochna Ingusia już dawno tak siedzi, ja się martwiłam, że nie siada sama. Teraz już się tym nie martwię, bo widzę, że ta chwila tuż tuż. Już leży na boczku podparta na łokciu i taż troszeczkę raczkuje do tyłu.

Ketsa Ingusia mogłaby oglądać TV nawet pół godziny jakbym jej pozwoliła! :)

Czesc dziewczyny!!!nie bede sie rozpisywac bo boli mnie rana po wyrwanym zebie  a lepetyne to mi zaraz rozwali!!!!chcialam tylko powiedziec ze te nasze dzieciaczki....uuuuuuu....normalnie brak slow takie cudne!!!!!!!!!!1milego dnia!!!!!

Gochna mój Filip też jeszcze sam nie siedzi tylko muszę go podtrzymywac ale chwilke wytrzyma i leci :laugh: ale sie tym nie przejmuję bo jeszcze tydzień temu nie ciedział ani chwili sam ::) więc myslę ze wszystko powoli się u nie go dzieje i juz niedługo będzie siedział ::)

Moze bede mogła was odwiedzić w czasie urlopu bo muszę zaglądac do netu na allegro bo ja gooopia nie myśląc zaczęłam wystawiać ale w pore sie opamiętałam i teraz sie kończą niektóóre aukcje w czasie urlopu i musze sprawdzac ::)

dzięki Donia i Natalko za odpowiedzi :)

Donia ja tez właśnie u Iduni widzę spore postępy bo tydzień temu jeszcze nawet z trzymaniem nie siedziała, ale zawsze to lepiej zapytać jak sie ma taką możliwość :laugh:

wstawiłam tez parę zdjęć Iduni, te są troche starsze, wkrótce coś nowszego :)

Pati - a powiedz mi, dlaczego by Ci Malta odpowiadala ??? Zamilowanie do wysp, ale mniejszych ??? ;D ;D ;D hehehe czy jak to jest ??? Bo mi tam sie Malta bardzo podoba, ale na imprezowanie wieczorno-nocne, kursy jezykowe i odpoczywanie, ale mieszkac bym tam chyba nie chciala...

Dor - stopki Paulinki sa fotografowane przeze mnie dosyc czesto ;D ;D ;D

Ketsa - a wiesz czemu Paulinka ma takie wielkie oczy ??? bo nie ma wlosow i musi czyms nadrabiac ;D ;D ;D

reklama
ach no i oczywiście obejrzałam zdjęcia w albumiku, miałam 12 stron zaległości ??? ;D ale obejrzałam wszyściutko ;D ale nie będę wszystkiego komentowała bo nie skończyłabym do wieczora a doskonale zrobiła to juz Ketsa ;D ;D wszystkie dzieciaczki rozkoszne jak zwykle, no i mamusie też, w szczególności Paula na chrzcie ::) ;D

Do góry