reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

powitanko
Nie będe orginalna i będe wychwalać Kacperka przecudownie wyglądał i reszta rodzinki również

Gabrynia jest zjawiskowym dzieckiem aż strach pomyśleć jaka zjawiskowa będzie z niej kobieta.... a jak fajnie marszczy czółko niezła jest ;)... no i mamusia ... też jest co pooglądać ;) a jaki dorodny bufet.... no pozazdrościć tylko ;D ;)

A oczęta Paulinki Wańdzi.......no kurcze wykapana Bambi śliczniaste ma te oczęta!!!

Zdanka a Ewcia ma odjazdową fryzurkę rozbraja mnie zawsze tymi włoskami swoimi;)

Natalko no niesamowicie musi Ingusi sie podobac sezamkowa..... a powiedz mi czy ją puszczają na jakimś kanale czy masz skąd innąd bo chciałam wypróbować na Maksie bo innymi programami to najwyżej z 2 minuty jest zainteresowany. Acha i Inguś ogląda po polsku czy po angielsku?

A a propo księży jeszcze to nasz jest taki beznadziejny że nawet Maksowych chrzcin nie umieścił w swojej wielkiej parafialnej gazecie a wszystkie "uroczystości" tam umieszcza co by wsiowym plotkarą coś nie umknęło......

Amelka no to kurcze nie miał gdzie tylko w powieke....to nawet nie da się posmarować niczym

AAA Steffi chyba ci zapomniałam napisać że strasznie mi się twoke odzienie podobało z chrzcin Kubusia (to tak a propo chrzcin;))

Pati..... no wiem wiem że to do was już rzut beretem ;) ale zobaczymy czy będziemy mieć sprzyjające wiatry żeby nas tam wywiało...

Didi no kurcze smutno odjeżdżać na pewno nie dziwne że masz dołeczka....... no i mnie też jakoś smutno że znikniesz nam no ale mam nadzieje że tylko na chwilę...

reklama
Didi Kochana trzymaj sie! Niestety zbyt dobrze wiem co przechodzisz... Moze pomysl o tym wyjezdzie jako poprostu o przeprowadzce na swoje. Hurra!!! Tak jak bys sie np. do Zakopca przeprowadzala. To wcale nie jest tak daleko! 2h samolotem? W Tatry masz dalej! Ceny lotow sa teraz naprawde przystepne, a jeszcze jak zarabiasz w euro to juz calkiem! Wiem, ze teraz Ci bardzo ciezko, ale naprawde warto spojrzec na sytuacje z pozytywnej strony - szybciej Ci sie poprawi humor! ;)

Natalia - fajny ten Twoj maz! :D My tez myslelismy o Holandii. Wciaz myslimy o Europie, ale raczej o jakims angolsko jezycznym kraju. Mi by Malta odpowiadala! :laugh:

Paula - gratuluje udanego chrztu! :laugh: Tak z ciekawosci, ile osob bylo? Wlasciwie to nie wiem kogo sie na chrzest zaprasza oprocz chrzestnych... :p

U mnie w parafii za śłub ksiądz "bierze" 600,- Hehe my mieliśmy promocje 450,- po znajomości :-)
do tego oddzielnie organista - 80,- i kwiaty do prezbiterium około 100- 150,-
Kwiaty kupowaliśmy sobie sami - pojechaliśmy na giede kwiatowa do Tych i zakupilismy 250 róż (zółto-herbacianych) do tego troche zielonego i były super bukiety porobione (a na giełdzie ceny są: np. pęk róż 25 sztuk  za 15,-) :-)

Pozdrawiam

Dor - przemieszkalam w Tychach pol zycia! ;D ;D Mam wielki sentyment do tego miasteczka i wiekszosc moich przyjaciol tam wciaz mieszka.

Ketsa "Ulica Sezamkowa" leci na Mini Mini. Ingusia ogląda po polsku, ale czasem są też lekcje angielskiego z tymi samymi "aktorami"  ;) :laugh: co w "Ul. Sez." Ona w ogóle lubi oglądać TV, oprócz "Ulicy" ogląda też np. "Pingu". Jestem przeciwniczką oglądania TV przez tak malutkie dzieci, ale jak widzę tą radochę to nie mam sumienia jej odrywać od ekranu.  ::)  

Paula my jedziemy jutro i na 10 dni cyba ze będzie super sie podobało i nie będzie nam się chciało wracać to posiedzimy nawet dwa tygi :D

Natalko dzięki musze dokładniej program przestudiować ;)... ja też jestem przeciwniczką ...ale 5 minutek dziennie może nie zaszkodzi...??? zresztą Maksiek i tak chyba 5 nawet nie wytrzyma

Pati dzieki za kciuki...tylko nas zawieje tam a wy na Malte się wyniesiecie ;)

Amelka biedna Julcia :( co za wstrętny komar mam nadzieje że zdechł robal jeden no! A juleczce mam nadzieje że szybko zniknie opuchlizna i sladu nie będzie!

Pati u nas było 28 osób razem z dziećmi w tym najmłodszy Kacperek a potem Natalka do 1 klasy :) zapraszaliśmy chrzestnych, rodzeństwo moich rodziców i Pawła (ale od Pawła nikt nie przyjechał), dziadków i prababcie, to w sumie najbliższa rodzina :)

dobra zmykam do kuchni posprzątać bo zaraz przyjedzie do nas ciocia ta ze Stanów więc pewneei bede wieczorem dopiero na bb.

reklama
Chrzest - my mieliśmy mało osób.... tylko najbliżsi
My, Chrzestni z rodzinami, babcie, dziadek prabacie i to wszystko.
A na następny dzien przyszli znajomi (dojedliśmy resztki hehe )
:-)

Do góry