reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Klucha no to Wy tam byliście prawie całą rodzinką  :) super  :D ciesze się że odpoczęłaś i że wyjazd się udał a takie wspominki są bardzo przyjemne ;) no ale Gabrysia wszystkich zakasowała tym ciosem ;) łobuziara Ci rośnie ;)

Gabrysia strasznie marudna i płaczliwa od wczoraj, nie wiem już co robić. nie pomaga noszenie tulenie, nawet kąpiel nie pomagła, a lubiła się popluskać dla ochłody. Pewnie Wasze dziciaczki też tak reagująna upały

Wiolus to super że udało Wam się załatwić rehabilitacje :) a to ze nie siada to wcale sie nie przejmuj, Kacperek też najpier zaczął raczkować a teraz dopiero zaczyna siadać z tej pozycji :)

Klucha te upały są uciążliwe dla każdego a szczególnie dla dzieci a do tego jeszcze pewnie ząbki idą, też to przerabiałam z Kacperkiem ale dałam mu czopek i jakoś pomagało :) dzięki temu przesypiał noce czasami budził się jeden raz wtedy dałam mu drugi czopek i spał do rana :)

Donia a gdzie Wy się wybieracie ??? jedziecie gdzieś na wakacje? wybacz ale nie nadrabiałam więc nie wiem a pewnie pisałaś :p

Kamila to super że wyjazd się udał :D i że jesteście zadowoleni :) ja też mam wielki sentyment do morza :) w końcu tam pierwszy raz spotkałam sie z Pawłem :) ale mimo iż mamy teściów nad morzem to chyba w tym roku nie damy rady pojechać :( czekamy na zdjęcia :)

Paula, to Kacperek dobrze zrobił, ze najpierw raczkował a potem usiadł. U nas jest odwrotnie, Gabrysia najpierw usiadła i rehabilitantka bardzo była niezadowolona. Zreszta ja mysle ze Gaba w ogóle nie bedzie raczkowac, bo chce wstawac, a to podobno nie dobrze. Jak mi powiedziała rehabilitantka trzeba zrobic wszytstko zeby dziecko raczkowało. wiec widzisz jaki Twój Kacper zdolniacha.

Joeey jak dzwoni i czuć to napewno jest i lada dzień będzie go widać  :D Aduniu gratulujemy pierwszego ząbka!!!!

ooo Donia dopiero doczytałam gdzie jedziecie  :-[ Udanego wyjazdu odpoczywajcie i wracajcie opaleni i zadowoleni!!!!  :D

Agnes tak mi przykro :( cóż można więcej powiedzieć - trzymaj się kochana!

Klucha no nasza rehabilitantka była bardzo zadowolona jak jej powiedziałam ze Kacperek zaczyna raczkować :) no ale on raczkuje po swojemu, raz na kolankach raz przesuwa sie na stópkach z pupa w górze ::)

reklama
czesc dziewczynki..wpadlam sie tylko przywitac,...wcale nie nadrabiam bo nie mam nastroju ..nic mi sie nie chce..smutno mi ..jakis metlik mam w glowie..jeszcze pwadne popoludniem porzegnac sie..bo dzisiaj juz jade do tesciow i tam nie bede miala netu niestety...:).

Do góry