reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc laski
melduje sie po wekeendzie ;D

Paula Kacperek przesliczny,przecudowny i przekochany :-* :-* :angel:

Widze ze o oplatach piszecie, myslalam ze tylko nam sie zbytnio nie przelewa.Moj maz zarabia niecale 2000 co pol roku dostaje premie(teraz dostanie 1700 ;D) ja nic nie zarabiam :p . Wynajmujemy mieszkanko malutkie za kawalerke wlascicielka nam bierze 330 (w tym woda i tylko jedna osoba jest zameldowana)do tego internet,kablowka prad i wychodzi nam oplat 600zl no i potem Ola to jest skarbonka bez zdna jak i samochod. ::)

Zobacze co naskrobalyscie na innych watkach....

Acha moja Ola robi postepy ruchowe.Rehabilitacje mam zalatwiona po znajomosci na 10 sierpnia ale juz mam pokazane jak z nia cwiczyc.Zabiera sie spryciara do raczkowania ale jeszcze ciezko z siadaniem :-[

reklama
Paula Kacperek ślicznie wyglądał. ;D Najbardziej mi się podoba w tej czapeczce z daszkiem, taki mały urwisek. ;) No i GRATULUJEMY ZĄBKÓW !!!

Gabi Ingusia też nie ma ząbków jeszcze.

Hej jestem i ja :D

Siedzę i czekam az pralka wypierze i musze porozwieszac bo jutro pakowanko :D

Połozyłam Filipa na noc w samym pampie oby tylko sie sam nie rozebrał ::)

Natalia zdjec nie porobiłam bo byłam bardzo zaskoczona jak zobaczyłam taką buzie ;D

Dzisiaj przyprowadzilismy przyczepę kempingową więc jutro od rana sprzatanie i układanie a w środę :D :D :D ;D ;DWYJAZD ;D ;D ;D

Paula gratulujemy ząbków Kacperkowi :D

Mój Fifi też ma 6 zębów ;D

JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dopiero 1,5 godziny temu dojechalismy do domku.Nie nadrobie was chyba w zyciu,ale cóż...:)
było zaj... morze cudowne a dzisiaj choc tesknilam juz za swoim łozeczkiem to tak mi bylo zal opuszczac morza ze az mi sie plakac chcialo.opisze wam jutro w skrocie i wstawie kilka zdjec-nie wszystkie bo mam ich ponad 300 plus film z kamery :D aaa i niewiem czy wam didi przekazala ale rano,przy pakowaniu dostalam tel. od pani z "mamo to ja" odnosnie mojego maila w sprawie sponsoringu naszego zjazdu i sponsoringu nie bedzie ale maja inne propozycje ale o tym jutro bo ide spac :D

wiolus napisz cos wiecej jak o tych cwiczonkach, moja Ada wlasnie skonczyla 7 m-cy a siedzi tak niestabilnie  :p moze cos bym jej pomogla...

my tez juz mamy zebolka - dolna prawa jedyneczke, ale taki malusi jeszcze no ale lyzeczka dzwoni i czuc kielka to chyba znaczy, ze juz jest...
ide do galerii bo tak zachwalacie Kacperka, ze taki lowelas pikny to ide sie przekonac  ;D
Donia a gdzie jedziecie dokladnie bo niedoczytalam ???

joeey pierwsze cwiczonkoto:
1 nadmuchujesz nie do konca pilke plazowa i kladziesz Ade na brzuszku na tej pilce.Kulasz pilke do przodu tak zeby Ada wyciagnietymi raczkami dotknela ziemi i w przeciwnym kierunku zeby Ada lekko odepchnela sie nozkami (Ola jeszcze nie zalapuje i prostuje mi nozki a nie odpycha :-[)

2 kladziesz Ade na pilce na pleckach i dajesz jej swoje rene zeby sie podciagala.Raz na wprost raz z ukosa lewego i prawego.

Mam nadzieje ze opis czytelny ;D ;D ;D

Gratulacje zebolka ;D ;D
my tez juz idziemy spac a raczej ja bo maz w pracy na nocnej zmianie , Ola juz spi
DOBRANOC

Joeey jedziemy do Rowów ;D super miescina - sprawdzone ;D

Chcieliśmy podbijac ciepłe kraje ( Grecja) ale ciepło jest u nas ;) ale Mały za mały ;) :laugh:

reklama
Do góry