reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
_Gabi pisze:
ide cos zjesc od rana
zjadlam tylko pol kilo pistacji, wypilam pol piwka i wode mineralna nic o siebie nie dbam  ::) ;D

Gabi - to ja chociaz obiad zjadlam :) a piwko cale wypilam - najlepiej gasi pragnienie :)

Paula - Kacperkowi gratulujemy zabkow :) co prawda do szesciu Paulinki to mu daleko, ale moze to i lepiej :)

no nareszcie Kuba zasnął, strasznie dziś marudził..... ręce od noszenia mam juz jak szympansica .....

dzisiaj obniżyłam już łóżeczko na maxa w dół bo mojke dziecię się samo wstawać nauczyło... goba się przy tym na lewo i prawo i jak już wstanie to jest wielki lament bo nie wie jak ma spowrotem siąść.....

no i Kuba też jak do tej pory nie ma ząbków i jakoś nie widać żeby coś wkrótce się miało wykluć :)

Cześć
musiałam się odezwać ;)
Paula czy Ty chrzciłaś swego syna w Celestynowie ???
na tym zdjęciu jest ksiądz który odszedł z naszej parafii jakieś trzy tygodnie temu właśnie do Celestynowa a przyszedł z tamtąd jakiś cwaniak na pierwszej mszy powiedział że osobiście będzie na mszy podchodził do osób niestosownie ubranych do miejsca i takie różne teksty   ;) ;) powiem Ci szczeże że ten co jest na twoim zdjęciu ks. Wawrzyniak to naprawde super ksiądz

Kacperek jaki przystojniak w tym stroju hohohooo

Agnes tak mi przykro  :-[

my za czynsz płacimy 400 zł w tym jest remontowe,woda(za którą zawsze musimy jeszcze coś dopłacać raz na pół roku   :p),gaz i łącznie opłat mamy ok 1000  :-[

Zdanka dokładnie tak jak piszesz :) do nas przyszedł Wasz proboszcz a do Was poszedł nasz i baaardzo Wam współczuje ::) zobaczycie jak Wam da popalić ;) dobrze, że Wy już ochcicliście Ewę i że ślub braliście :) u nas jak ktoś dał mniej na ślub niż 600 zł (sam ksiądz) to proboszcz wyłączał światło na ceremonii ::) tak było u mojego kolegi on jest poje....ny (przepraszam że tak pisze ale to prawda) ups..dopiero co byłam u spowiedzi ::)

Paula już nie chodze do kościoła na sume jak on msze odprawia drażni mnie strasznie i nie tylko mnie
kiedyś był na naszej sąsiedniej parafi i strasznie ludzie na niego narzekali dosłownie zbierał haracze
a jak się podoba tobie Stasiu ;)

Kacperek wyglądam zarąbiście !  Fajnie że impreza się udała  ;D

Ja tez wkleilam fotki.

Zdanka - ale Wam zmienili księdza!!! Dlaczego robią taką roszadę?

Ide robić sobie kolacyjkę i mam zamiar sie wcześniej dzis położyć do łóżka.

Dobranoc foremeczki.

reklama
Karina bo nasz dotychczasowy proboszcz za wolno budował kościół czytać budował za tyle ile ludzie dobrowolnie kasy dali a ten to pobuduje w trimiga ;) ale odemnie nawet złotówki nie dostanie w ta niedziele przyszedł ogłoszenia głosić i powiedziała że każde zaświadczenie będzie kosztowało ::)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry