reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Didi ja tez mialam sen ze Pawel gdzies lecial za swoja byla :mad: :mad:ostatnio mam jakies takie sny.
Bo wogole przyleial z Anglii moj byly chlopak :p a akurat jakos troszke wczesniej o nim myslalam,tak po prostu przypominalam sobie wczesniejsza beztroske ::)a okres kiedy bylam z nim byl jednak naprawde zwariowany ::) a tu patrze a on sobie jedzie samochodem ech..

Mi sie sni ze to Pawel a to bardziej ja gdzies sobie zawirowalam(w myslach tylko ale zawsze to cos :p)

reklama
heheh:D..ach jak ta nasza podswiadomosc lubi platac nam figle..:D

Karina..no kurcze wlasnie nie wiem czy oni nie beda liczyli nosdelka do glownego bagazu bo bede nadawala razem..

Amelka gratuluje ząbeczka pierwszego..... a widze że Julcia podobnie jak Maks to znosi...tzn. to że się przebił to nie koniec bólu a właściwie początek...ale na pocieszenie powiem Ci że to tylko kilka dni... ale teraz ze strachem czekam na następne.

No to widze że panuje moda na budzenie się w nocy ...Maks ostatnio budzi się o 23 - czy o północy i śmieje się z łóżeczka ale posiedzi chwile , postoi i wie że na nic więcej nie może liczyć (no może picie jakieś dostanie...aż tak źle nie ma ;) ) i sam w końcu zasypia.....
Wczoraj nawet dostał przed spaniem czopka bo myślałam że to mu pomoże przespać całą noc (a akurat mi pasowało żeby akurat się nie budził tej nocy) no i dupa zbita nic to nie dało

didi - ja wozek tez nadawalam razem z walizką i tylko walizkę mi wazyli... wozek dostal odrebną naklejkę, a podrecznego bagazu nigdzie mi nie wazyli - a to byla druga walizka  :D

Ja tez dzis mialam dziwny sen - snil mi sie jakis fajny, nieznany chlopak, siedzielismy razem na klatce schodowej pod drzwiami mojego rodzinnego domu i rozmawialismy - on byl informatykiem i wszyscy z klatki przychodzili do niego po porade zw spr. komputerow  ::)  - ale bzdury

Ketsa - Gabrysia czasem sie budzi w nocy bo np zaplątają jej sie nozki w szczebelki wiec jej pomoge sie uwolnić, dam smoczka, ewentualnie wody dostanie i zostawiam ja i ona grzecznie sama zasypia a dzis biedulka nie wiem czemu nie mogla spowrotem zasnąć, godzine sie meczyla - dalam jej cieplej wody, posmarowalam smoka Calgelem i w końcu usnela. Mysle ze to zaczyna sie zabkowanie bo juz sie zarysowuja dolne jedyneczki. O jak dobrze ze Adam juz wraca...

a u nas dziś odwrotnie Pospaliśmy super bo Piotruś budził się tylko dwa razy o 2 i o 5 no a potem o 7 ale to juz maltretował tatusia ;D

my juz po basenie ale było super Nie pływałam od 2 lat bo w zeszłym roku nie było okazji ::)

matko ile czytania  ::) dzielna bylam i wszystko pieknie poczytalam

Wiolus
ty sie gupia baba nie przejmuj moze miala zly dzien ???

magdus23 pisze:
Natalia moj Pawel tez bywa statystycznym tatusiem,5-10 min dziennie.A jak mowie ze oddalabym hanie na jeden dzien w dobre rece to sie pyta czemu tak mowie przeciez to ggrzeczne dziecko(jak cholera) ;)I daje mu Hanie na przymus na rece bo tak to by pewnie nie wyszedl z i nicjatywa zajecia sie Hania.A ona teraz jest nieznosna-nie mozna wyjsc do ubikacji bo krolewna placze,na lozku nie polezy tylko trzeba ja nosic po calym domu,wtedy moze ne spaci nie jesc ::) ::)
Magus to tak jak u mnie  ;D

ale teraz sie stawiam i dzielnie walcze o swoje dzisiaj wychodze z domku i we wtorek tez i nie ma bata musi sie zajac  ;D

Agnes bardzo mi przykro z powodu dziadzia moje kondolencje

Amelka gratulujemy zabeczka  ;D

Joeey wspolczuje Ci bardzo z Aduni taki diabelek  ;) moj nie lepszy  ::) wymiekam podobnie i jeszcze ten upal tragedia no i dziekuje za sliczna karteczke  ;D

A dzieci ja bym chciala 2 moj Adam 2 napewno moze 3? ale z ta roznica ze on by chcial w niedlugim czasie a ja za jakies 8-10 lat chcialabym troszeczke popracowac w koncu nie po to studiowalam 5 lat  ::) a bogaci wcale nie jestesmy ale na dziecko zawsze zlotoweczka sie znajdzie  ;D mozna z czego s zrezygnowac na rzecz czegos innego  ;) np. dzieki Oskarkowi musimy wozic sie starym autkeim a tak juz dawno kupilibysmy soebie nowy ale ja nie narzekam jest git tylko zeby on byl grzeczniejszy  ::) ::) ::)

Hejka :)

My już po chrzcinach :) wszystko się udało :) ale było strasznie gorąco :p ostatni goście jeszcze zostali i właśnie grają w badbinktona :laugh: zaraz ide do nich tylko czekałam jak Kacperek zaśnie, biedaczek umęczył się dziś troszkę. Ja też jestem zmęczona więc jutro zajrze i napisze więcej.
Pozdrawiamy.
Buziaczki :-*

reklama
PAula super ze wszystko swietnie sie udalo..:)

a ja padam na pysk..Al ..nie spi..mam na niego juz takiego nerwa.,..bo przeszlo godzine z nim lezalam a ten maly paskud sobie komedie urzadzal..teraz zneca sie nad babcia aby puscila go na podloge ...a ja ma ***** jak 150..>:D

mam mega zaje...chrype ledwo mowie...gardlo mnie napierd....i jeszcze do tego pakowanie mniejszej paczki ...fak fak fak..normalnie mnie nosi nerwica...wiec uciekam z BB

papapa..milej nocy ..dobranoc

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry