kurcze, normalnie jestem w szoku jak tak Was czytam ze tak Wasze dzieci placza i w nocy i w ogole... normalnie ja to mam aniolka wczoraj przespala caly montaz kuchni - obudzila sie tylko na kaszke, troche pogadala z panami monterami i spala dalej - wstala juz na dobre jak sobie pojechali nie obudzilo jej nawet glosne wiercenie
reklama
Nathalie
Fan(ka)
Agnes a jakie macie problemy??????? Ja nic nie wiem. :-[
Wanda ja jak miałam kilka tygodni temu remont piętra, gdzie się tłukli, wiercili, kłuli i cholera wie co... też spał i nic go nie ruszało, teraz też nie reaguje na dźwięki z otoczenia, chyba że głośne i gwałtowne, po prostu robi się w pewnym momencie nocy niespokojny, budzi się i płacze... i co go podeśpię to znowu i tak jakąś godzinkę, a potem śpi do rana
zabkow gratulujemy tym maluszkom ktore ozebialy niedawno ;D my nadal nic
i zyczymy wszystkim dzisiaj obchodzacym mimi urodzinki wszystkiego najlepszego ;D
Nathalie Agnes ma problem z gosciem u ktorego kupowali mieszkanie bo chyba podniosl im cene czy jakos tak i zastanawiaja sie czy moze to zrobic i czy nie zerwac umowy nie wiem tak bylo jakis czas temu teraz moze juz sie wyklarowala sytuacja
i zyczymy wszystkim dzisiaj obchodzacym mimi urodzinki wszystkiego najlepszego ;D
Nathalie Agnes ma problem z gosciem u ktorego kupowali mieszkanie bo chyba podniosl im cene czy jakos tak i zastanawiaja sie czy moze to zrobic i czy nie zerwac umowy nie wiem tak bylo jakis czas temu teraz moze juz sie wyklarowala sytuacja
_Gabi pisze:Natalia primavera i Cisowianka maja opinie IMiD ja tez mam zapas zywca ale teraz bede kupowac primavere
A zywiec czego mial opinie i poparcie ??? tez IMiD
reklama
Nathalie
Fan(ka)
No to nieźle z tym Żywcem. A to fakt, że te akceptacje IMiD czy inne można dostać jak się zapłaci. Mój mąż kiedyś pracował w wagach i opowiadał mi jak wygląda legalizacja wagi... chodzi np o to że waga może mieć kontakt z żywnością... : Był o tym ostatnio program w TV.
A Cisowianka jest niesmaczna, fuj fuj, na pewno jej nie kupię.
A Cisowianka jest niesmaczna, fuj fuj, na pewno jej nie kupię.
Podziel się: