reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

kurcze, normalnie jestem w szoku jak tak Was czytam ze tak Wasze dzieci placza i w nocy i w ogole... normalnie ja to mam aniolka :) wczoraj przespala caly montaz kuchni - obudzila sie tylko na kaszke, troche pogadala z panami monterami i spala dalej - wstala juz na dobre jak sobie pojechali :D :D :D nie obudzilo jej nawet glosne wiercenie :)

reklama
Natalia primavera i Cisowianka maja opinie IMiD ja tez mam zapas zywca ale teraz bede kupowac primavere

i tak mi sie przypomnialo ze chyba tez dobrawa ma ::)

no ale ta opinie mozna o d* rozbic podobno ;D

Wanda ja jak miałam kilka tygodni temu remont piętra, gdzie się tłukli, wiercili, kłuli i cholera wie co... też spał i nic go nie ruszało, teraz też nie reaguje na dźwięki z otoczenia, chyba że głośne i gwałtowne, po prostu robi się w pewnym momencie nocy niespokojny, budzi się i płacze... i co go podeśpię to znowu i tak jakąś godzinkę, a potem śpi do rana

zabkow gratulujemy tym maluszkom ktore ozebialy niedawno  ;D my nadal nic  :(

i zyczymy wszystkim dzisiaj obchodzacym mimi urodzinki wszystkiego najlepszego  ;D

Nathalie Agnes ma problem z gosciem u ktorego kupowali mieszkanie bo chyba podniosl im cene czy jakos tak i zastanawiaja sie czy moze to zrobic i czy nie zerwac umowy nie wiem tak bylo jakis czas temu teraz moze juz sie wyklarowala sytuacja

no zgadza sie mial a teraz nie ma a tamte maja a za jakis czas znow miec nie beda ;D pewno a inni sie postaraja i kolo dalej bedzie sie toczyc ;D

reklama
No to nieźle z tym Żywcem. A to fakt, że te akceptacje IMiD czy inne można dostać jak się zapłaci. Mój mąż kiedyś pracował w wagach i opowiadał mi jak wygląda legalizacja wagi... chodzi np o to że waga może mieć kontakt z żywnością... ::) Był o tym ostatnio program w TV.

A Cisowianka jest niesmaczna, fuj fuj, na pewno jej nie kupię.

Do góry