reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
  łoooo przebrnelam przez dzisiejsze osty nawet przez tego Gabi mega posta;D

no i jak juz zabralam sie do pisania to zapomnialam co chcialam..:/

Amelka..co za przygoda z telefonem..ale biedna ta kobieta..ja to chyba tez bym zadzwonila o ile bym nie odnalazla baby i kudlow bym jej niepowyrywala >:D..uuu..moj Piotrek w wie ze lepiej aby ionne lampucery trzymaly lapka zdala od niego bo polamie jak zapaleczki >:D ahahaha...

dziewczyny suoer spotkanko foteczki cacy..az mi zachcialao samej sie spotkac wtakim wiekszym gronie..buu...ale ja juz za 2 tygodnie bede bardzo daleko i tak jak pati bedzie miala wszedzie daleko do was..buuuu..

dzisiaj juz zaczekam wszytsko odswierzac i od jutra juz powoli bede przegladala szafy i pakowala sie a tyle tego jest ze nie wiem od czego zaczac a firma kurierska wysyla paczke do 50 kg..i nie moge przekroczyc ani grama bo na granicy niemieckiej nie przepuszcza mi jej

a z wod mineralnych najbardziej mi smakuje Vita niegazowana, zaraz potem Muszynianka lub Staropolanka, szczegolnie w te upaly zimna z cytrynka.

Tez jeszcze @ nie dostalam, i dobrze mi z tym :)

Z kaw pije tylko Inke. Nawet herby malo pije. A w te upaly to wylacznie wode (Żywiec) i kompoty pije.

Pozdrawiam, Agnieszka

Dorcia ja też zatrzymuje się w Olczy u Toporów Teraz płacilismy 82zł z 2osoby ze sniadaniem i obiadem(zupa pełna waza+drugie+kompocik+deserek) Super domek i przepyszna kuchnia Alem się rozmarzyła...............

Gabi Wy ich po prostu rozpusciliscie, przyzwyczaili sie, ze zawsze cos przywieziecie a im przez mysl nie przejdzie, zeby sie zrewanzowac, ja tez bym nic juz nie kupowala, moze kwiaty dla tesciowki i to wszystko.

Natalka Stas tez jeszcze nie raczkuje, ladnie co prawda siedzi, potrafi sie bawic na siedziaca, ale trzeba go posadzic, sam usiadzie z pollezenia, o wstawaniu mowy nie ma. Ale mysle, ze nie ma co podrecznikowo patrzec i kazde dziecko ma swoj czas :) zobaczysz, przyjdzie pora.

to widze Ketsa ze jestes taki typ jak ja ;D anioleczek z zewnatrz, dopiero przy blizszym spotkaniu rozki widac, na mnie sie tak Wanda nabrala ;D tez zazdroszcze Wam spotkanka, na pewno milo tak usiasc i poogladac wszystkie dzieci na zywca i pogadac :)

reklama
Do góry