reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

nie jestem materialista  ;) tylko mnie wkurzyl caly ten pobyt i teraz szukam zaczepki  ;D ;D

bardzo chetnie kupujemy z mezem cokolwiek jak tam jedziemy nigdy z pustymi rekami  zawsze cos dla chlopcow mamy czasem dla tesciow (tym razem karton piwska i sliczne kompleciki na lato dla chlopaczkow) a my nigdy nic nie dostajemy i to mi strasznie ciazy  ;D ;D zeby chociaz jakas zabaweczke dla wnusia czy chrzesniaka  ;) ;D hehehe

zreszta oni nie kupuja, to ja kupie malemu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: a teraz powiedzie ze musze miec cos kupionego  :p :p bo inaczej nie jestem zadowolona  ;D  :laugh: :laugh: :laugh: ja nigdy nie bylam i nie bede zadowolona z pobytu TAM !!!  ;D ;D ;D Tadammmmm

reklama
ups... chyba panowie maja jeden blat (i to ten najdluzszy z trzech) za krotki o jakies 7cm ;D ;D ;D ale nie chca mi nic powiedziec tylko po cichu kombinuja - a niech kombinuja, ja nie zaplace, poki nie bedzie tak, jak mialo byc ;D

aOla - w Zakopanem mamy dwa miejsca upatrzone:
1. Olcza-Mrowce - w tamtej dzielnicy - duży podwójny pensjonat (bez wyżywienia) kuchnia
do wlasnej dyspozycji
2. ul. Droga do Olczy (bliżej do zentrum) - mniejszy dom (chyba 6 pokoi wszystkie 3-osobo
we - też bez możliwości żywienia
Z WeroNiką jeszcze tam nie byliśmy - ostatni raz tam bylismy w maju 2005 roku - poczatki ciąży - było super, to tam dostałam pierwszych mdłości :-)

Pozdrawiam

Wiecie co zadzwoniła do mnie przed chwilą jakaś baba i mówi żebym się odczepiła od jej męża, że on cały czas na ten numer wydzwania, że oni mają dzieci i żebym nie rozwalała rodziny.Ja jej tłumaczę że to musi by jakaś pomyłka żeby jeszcze raz sprawdziła numer,że ja nie mam nic wspólnego z jej mężem,nie znam go , że jestem szczęśliwą mężatką i sama mam dziecko.

Z jednej strony się wnerwiłam a z drugiej żal mi się kobiety zrobiło.Ciekawe czy w akcie desperacji też dzwoniłabym do kochanki mojego męża.O ile nie pomyliła bym numeru ;D

Wanda i jak ta kuchnia.Blat pasuje???

Gabi moi teściowie są nadziani a nigdy Julce nie kupili nic fajnego (czyt.drogiego),teściowa obkupuje ją w komisach nawet zabawki tam kupuje .Nie mam nic przeciwko komisom ale sam fakt że mają pieniądze i stac by ich było na coś nowego dla niej.

Amelka - no nie, blat za krotki wlasnie o 7cm (ale mam oko) :) jutro beda montowac ten blat :( ale za to mamy jedna szafke gratis ;D

generalnie jestem ze wszystkiego zadowolona i nawet mnie nie wkurza ze jutro beda blat montowac - taka spragniona kuchni jestem ;D ;D ;D

reklama
Gabi pojęcia nie mam.Wiem jedno że żaden facet do mnie nie wydzwania oprucz mojęgo męża chyba że on ma drugą żonę  ;D ale już dzwoniłam do niego żeby mu to opowiedziec i się wyparł ;D ;D.

Do góry