reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

nie jestem materialista  ;) tylko mnie wkurzyl caly ten pobyt i teraz szukam zaczepki  ;D ;D

bardzo chetnie kupujemy z mezem cokolwiek jak tam jedziemy nigdy z pustymi rekami  zawsze cos dla chlopcow mamy czasem dla tesciow (tym razem karton piwska i sliczne kompleciki na lato dla chlopaczkow) a my nigdy nic nie dostajemy i to mi strasznie ciazy  ;D ;D zeby chociaz jakas zabaweczke dla wnusia czy chrzesniaka  ;) ;D hehehe

zreszta oni nie kupuja, to ja kupie malemu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: a teraz powiedzie ze musze miec cos kupionego  :p :p bo inaczej nie jestem zadowolona  ;D  :laugh: :laugh: :laugh: ja nigdy nie bylam i nie bede zadowolona z pobytu TAM !!!  ;D ;D ;D Tadammmmm

reklama
ups... chyba panowie maja jeden blat (i to ten najdluzszy z trzech) za krotki o jakies 7cm ;D ;D ;D ale nie chca mi nic powiedziec tylko po cichu kombinuja - a niech kombinuja, ja nie zaplace, poki nie bedzie tak, jak mialo byc ;D

aOla - w Zakopanem mamy dwa miejsca upatrzone:
1. Olcza-Mrowce - w tamtej dzielnicy - duży podwójny pensjonat (bez wyżywienia) kuchnia
do wlasnej dyspozycji
2. ul. Droga do Olczy (bliżej do zentrum) - mniejszy dom (chyba 6 pokoi wszystkie 3-osobo
we - też bez możliwości żywienia
Z WeroNiką jeszcze tam nie byliśmy - ostatni raz tam bylismy w maju 2005 roku - poczatki ciąży - było super, to tam dostałam pierwszych mdłości :-)

Pozdrawiam

Wiecie co zadzwoniła do mnie przed chwilą jakaś baba i mówi żebym się odczepiła od jej męża, że on cały czas na ten numer wydzwania, że oni mają dzieci i żebym nie rozwalała rodziny.Ja jej tłumaczę że to musi by jakaś pomyłka żeby jeszcze raz sprawdziła numer,że ja nie mam nic wspólnego z jej mężem,nie znam go , że jestem szczęśliwą mężatką i sama mam dziecko.

Z jednej strony się wnerwiłam a z drugiej żal mi się kobiety zrobiło.Ciekawe czy w akcie desperacji też dzwoniłabym do kochanki mojego męża.O ile nie pomyliła bym numeru ;D

Wanda i jak ta kuchnia.Blat pasuje???

Gabi moi teściowie są nadziani a nigdy Julce nie kupili nic fajnego (czyt.drogiego),teściowa obkupuje ją w komisach nawet zabawki tam kupuje .Nie mam nic przeciwko komisom ale sam fakt że mają pieniądze i stac by ich było na coś nowego dla niej.

Amelka - no nie, blat za krotki wlasnie o 7cm (ale mam oko) :) jutro beda montowac ten blat :( ale za to mamy jedna szafke gratis ;D

generalnie jestem ze wszystkiego zadowolona i nawet mnie nie wkurza ze jutro beda blat montowac - taka spragniona kuchni jestem ;D ;D ;D

reklama
Gabi pojęcia nie mam.Wiem jedno że żaden facet do mnie nie wydzwania oprucz mojęgo męża chyba że on ma drugą żonę  ;D ale już dzwoniłam do niego żeby mu to opowiedziec i się wyparł ;D ;D.

Do góry