reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cyprysiowa mam nadzieję że Adrianowi nic poważnego nie będzie,Radka też niedawno zabrało pogotowie bo zemdlał,zrobili mu badania i okiazało się że był przemęczony.Wiem co czujesz,trzymaj się.

A ja jeszcze pół godziny w pracy i to home.

reklama
siemanko..:)

my juz na nogach zamiasta eszcze spac bo w koncu to niedziela.. :(

kamila ..trzymaj sie i daj znac jak Adrian..mozliwe ze to wlasnie z przemeczenia i do tego jeszcze ta ogoda..:)..ale napewno bedzie dobrze..aaa ..bo wiesz takie klucia i braki oddecho czasami spowodowane sa nerwami wiec jak mial jakas bardzo nerwowa sytuacje lub ostatnio sie denerwowal wiec to moga byc nerwobule..:)

a wiem to bo sama mam nerwobule po wizytach tesciow i moich u nich..qrwa..jutro tez bede miala bo jade do nich i zostaje na noc...juz mnie szlak trafia>:D

hej dziewuszki z niedzielnego poranka  :laugh:
zadnych planow na dzis nie mam, musze cos wymyslic  ::) chlop pojechal  :-[

Kamila pewnie z przemeczenia i choroby takze napewno bedzie dobrze ale lepiej zrobic badania, ja przed ciaza mdlalam na ulicy i w szpitalu okazalo sie, ze brak mi potasu i dali kroplowke  :(
didi a Alutek tak sam sie wspina do tego stania po szczebelkach czy brzegu lozka, bo moja Ada tez ma zapedy, uwielbia jak sie ja trzyma i stoi albo zeby mogla sie podniesc jak ja ktos trzyma za raczki ale nie moze wpasc na pomysl zeby sama sie wdrapac i ma zdecydowanie slabsze raczki niz nozki  :p ale jak sie ja postawi to stoi slicznie  ;D wkleje wam tez zdjecia  ;)

Cześć dziewczynki, długo mnie nie było, ale już mam internet w domku i już jesteśmy w Warszawie, a Misia ochrzczona, więc wszystkie kombosy nerwowe już za mną. Powoli się przyzwyczajamy do nowego otoczenia, ale jest mi strasznie obco i brakuje mi Trójmiasta okropnie. Dziewczyny musimy się koniecznie spotkać na spacerku!! Ogólnie jestem zadowolona z tego jak sobie teraz mieszkamy, ale chyba potrzebuję trochę czasu na oswojenie się z nową sytuacją....

MamaCyprysia - trzymam kciuki za Adriana! Bądź dzielna, nerwy tylko szkodzą tobie i waszemu bąkowi. Adrian napewno szybko dojdzie do siebie.

Dobra kończę, bo mój bąk mnie wzywa!

Cześc dziewczynki
didi wooooow :o :o twój synek jest normalnie nr 1, zobaczysz, że za m-c bedzie juz biegał ;D ;D
Paaricia super kolczyczek ;)
Kamilka niedenerwuje się, napewno wszystko będzie ok, może to ze wzgledu na te upały i zmęczenie ;)

Wczoraj małej kupiliśmy basenik i sie pluskała w ogrodku jak szalona ;D my tez mamy taki duzy i juz sie niemoge doczekac, kiedy sama się w nim wykąpie ;D Caly dzien spędzilismy wczoraj w ogrodku i strasznie plecy sobie spaliłam, a nieopalałam sie tylko chodzilam po ogródku :p ;) Wieczorekim bylismy na koncercie Skootera :D :D czadowo było, naskakała się i wyszalałam, ale jak przyszlismy do domu to nogi mi w d... wchodziły :D starośc nieradość ;D

Miłej niedzielki

Joeey..:)..ALbert sam tak sie wspina bez niczyjej pomocy..:)..juz zaczynamsie bac ze sobe krzywde moze zrobic ..a co dopiero bedzie z mojimi biednymi nerwami jak on zacznie biegac..:D :D :D

Kamila złotko trzymajcie się jak będziesz coś wiedzieć to daj znać....

Didi no normalnie opad szczeny.........heheheh ale widze że po wielkiej radości po wyczynach Ala teraz strach jest żeby sobie właśnie czegoś nie zrobił albo że właśnie teraz będzie o wiele trudniej bo trzeba będzie mieć oczy do okoła głowy.... dlatego ja za bardzo też nie śpiesze sie do takich wyczynów Maksa ....wstyd się przyznać ale z własnej wygody chyba ;)

No ale gratulacje ogromniaste bo Alik nadzwyczajny jest ;)

Amelka to jak ty się tak męczysz w pracy czasami przez noce to może cię kiedyś nawiedze na gg bo mnie czasem w nocy rozpiera energia... ;D ;)

Ziemzia to wpadaj częściej na BB to będziesz się czóła jak w domu ;) :laugh:

Ketsa..:)..ale ja mu w niczym nie pomagalam ..wiec my nie mamy tu nic do gadania..dzieci rozwijaja sie swojim tempem..wczooraj wzielam ksiazke "pierwszy rok zycia dziecka" i tak musialam sprawdzic umiejetnosci mojego dziecka no i okazuje sie ze rozwija sie prawidlowo..bo dziecko w jego wieku moze ale nie musi juz sie podnosic..:D

wstawiam filmik..dzisiaj udalo mi sie uchwycic jak ten łobuz wstaje..:D

Didi no wiem że to tylko i wyłącznie załuga Ala ;D ;) ...no piszą tak w tych książkach...ale jednak to wydaje mi się że to dość rzadkie no i Al jest debeściak i już...

reklama
Do góry