reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

kurcze ale walicie tych postow a wiec zaczne od poczatku

Wszystkiego najlepszego dla aduni kochanej z okazjii 6 miesiecy duzo zdrowka i moc buziaczkow ciocia Wiola z Olunia ci zyczy

Cyprysiowa no to mialas zly dzien pamietaj jutro bedzie lepiej

Wandziu Tobie oczywiscie tez zycze wszystkiego najlepszego z okazji Imieninek ::) 3mam kciuki za wpisik;)

Sorbus no pokazuj sie kobitko na zdjeciach ja tez chce widziec :laugh:

Dzis mnie zas tesciowa wkur...ale ja juz nic nie pisze nie bede sie denerwowac mam ja w tylku

gleeeeeeeeboko ;D ;D ;D ;D

Dzisiaj debiut Oli z picia nie kapka ale o tym na zdrowiu ;)

reklama
acha zapomnialam
Magda wspolczuje incudentu z wozkiem normalnie bym zawalu dostala na Twoim miejscu straszne dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo ::) ::) ::) ::) ::) :-[ :-[ :-[

ach i zapomnialam napisac o najwazniejszym.-mam tabletki anty anty :) moje pierwsze bo wiecie ja jestem obciazona i sie bałam ale lekarz mi dzis wszystko dokladnie wytlumaczyla i wzielam :)
dziewczyny co biora tabletki o ktorej godzinie łykacie ???

A i moja gin.powiedziala dzis takie haslo ze nie moglam ze smiechu,chodzilo cos o ciaze a ona na to "Jednorazowy wklad w 9-cio miesieczną inwestycje przy dobrze stojacym interesie " hehhe

Kamila..ahahah..:D..no dzionek niezly..:D..a tablety ja biore rano o 8..:).najlepiej rano bo wieczorami moze sie zdzazyc ze sie nie wezmie no bo ktos nam zaaplikuje amnezje..:D :D

a my juz po KFC..:)..mniam..:D..a pozniej pojechalismy na lody i do "smyka" gdzie kupilam mojemy dziecku zolwika grajacego z 18 melodyjkami ..:D

mlody juz wykapany i jeszcze nie spi..:D :Dno i musze sie pochwalic ze moje dziecko juz ladnie siada..bo on siadal bokiem a teraz juz prosto no i zasowa na 4-rakach jak szalony ..

reklama
ja dzisiaj weszłam do lumpiku mówię możę jakieś krótkie spodenki dla mnie albo Bartka ale oczywiście nic nie kupiłam nam tylko Mai Koszulkę Baby club , bezrękawniczek i bluze z kapturkiem :p :-[ :-[ :-[

Do góry