reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ona chodziła do lekarza w Olkuszu ale pękł jej pecherz płodowy czy jak to sie nazywa i ja tam zawieźli więc do nikogo - jest w 32 tc

laski Wy nie macie nic innego do roboty tylko BB, wakacje sa czy co ???  ;D  ;D ;D ;D

ja spadam na zakupy  ;D w niedlugim czasie  ;D ;D

a ja trochę ponadrabiałam, ale już mi się to wszystko wymieszało od nadmiaru informacji, Młody nakarmiony i teraz czas nakarmić mamusię ;D ;) ;D

Wanda wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adusiu wszystkiego co najlepsze i najcudowniejsze z okazji ukończenia pół roczku!

Sorbusiowa zajrzyj do albumiku, tam jest prezent dla Ciebie! :laugh: :laugh: :laugh:

Magi - tez tak mi się wydaje, że w ciemnych włosach powazniej wyglądam, choc i tak jak chce kupic wódeczke czy papieroski to prosza w sklepie o dowód osobisty! ;)

Mykam dziecie wzywa... ::)

WANDA<ADUSIA I TATUSKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wanda jaka zwała...siedze sobie spokojnie u lekarza w poczekalni a tu dzwoni Adrian i mowi "czesc...gadalem przed chwila z Wanda i powiedz mi czy ja o czyms nie wiem..." a ja na to "o co chodzi " a on "ze wanda sie pyta co z fasolka" hehe i musialam sie tlumaczyc ze pisalam tylko ze ide do lekarza i tak sobie ze przeciez moze mi walnac ze ciaza to sie zdziwie hehe i sie smialam i on az odetchnal hehe,a zeby bylo smieszniej to wczoraj sie go podpytywalam co jesli a on czy mi sie cos wydaje :D i ze jak wymiotuje albo cos to mam mu powiedziec heh a ja tytlko tak.

W ciazy nie jestem rzecz jasna :D

tyle mnie dzis spotkalo ze az mi sie nie chce pisac bo za dlugo.Spotkalam wielu potyranych ludzi.miedzy innymi dziadek ktory uparl sie zeby mnie odprowadzic z przystranku do przychodni,babcia opowidajaca mi o swoich kwiatach doniczkowych,babka co siedziala kolo mnie w poczekalni i opowiadala mi cale zycie,klientka z ktora prawie poobilam sie o klapki na rynku bo wyrwala mi je z reki i chociarz byly jej za male,i je odlozyla to jak sie spytalam czy je moge to ona na to ze jednak je bierze i na koniec jeszcze dzwonil do mnie koles z allegro bo nie mogl zczaic o jaki kolor mi chodzi.Pyta mnie jaki to bez,a ja mowie no jest niebieski pomaranczowy i taki bez a on na to ze to oliwka lub khaki a ja na to ze ok to ten a on to czyli ten niebieski???a ja mowie nie!!!!!ten khaki...kur.. jak mi przesle gdzie to sie wkurze!!!!!!

a i bylismy na basenie...potem wkleje foty...

a w ogole to wiecej chyba nie moglyscie nawalic tych postow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmmm to chyba wszystko...

reklama
Kamila hihi ale mialas dzien :laugh: :laugh: :laugh:
raz jeszcze dziekuje za zyczonka ;D
my wlasnie obchodzimy dni naszego miasta, jakies koncerty nieznanych nikomu artystow itp. nudy wiec wrocilismy do domku ;)
ciasto sie udalo (wkleje przepisik) bo rodzinka mojego Artka bila sie o ostatni kawalek :laugh:

Do góry