reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Druga..:)..a pierwsza z rana..:D:D:..

moje dziecko juz szaleje a ja zmykam na sniadanko,..u nas jeszzce slonca brak ale jest bardzo przyjemne powietrze i o dziwo jeszcze nie ma nawet 20 st..:D

siemka.
Dzis nie bedzie mnie caly dzionek bo jade na impreze,ktorą prowadzi moj adrian.
On czesto pomaga w organizacji roznych imprez w bydgoszczy i bardzo zesto je prowadzi i dzis wlasnie jedziemy na takowa.Powiedial ze Cyprianka wezmie na sene i bedzie z nim prowadził :D porobie zdjecia to wam pokaze małego hio-hopowca na scenie(to imprezka graffiti itp.) :D

Witamy z rańca :D u nas bardzo słonecznie :D

Bartys to mój syn odbierał świadectwo, a tata jechał po kwiaty bo troche daleko do kwiaciarni :laugh: ;)

Sorbek- Gratulejszyn

Gabi ta pogoda chyba niezbyt wpływa na tych naszych chłopów bo mój tez mi ciśnienie podnosi ::) ;) :laugh:

Kamila miłej rodzinnej zabawy życzę

Lece zrobić sobie kawke i do tego drozdzóweczka własnej roboty

Hejka mamuski :)
SPÓŹNIONE I BIEŻĄCE ŻYCZONKA DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW OBCHODZACYCH SWOJE MIESIĘCZNICE :D :D

Nienadrabiam wszystkiego, bo nie ma kiedy :p
Dzis juz zdązyłysmy wrócic z ryneczku, mieszkanko posprzatane i mam chwilkę żeby do was zajrzeć ;)
Strasznie mnie dzis zęby bolą, mam wrazenie że wszystkie naraz ::) :p ::) a najsmieszniejsze jest to że mam wszystkie poleczone :p i nie wiem od czego :p i do tego głowa mnie jeszcze boli :( :(

jsorbek miłego wypoczynku i GRATULUJE zabka :D

Asiu bede tesknic....... :-[ wypocznij !!!!!!!! zazdroszcze takiej laby :)
ja dzis niestety wracam do ksiazek :p a mam wrazenie, ze wszyscy juz maja wakacje :( :( :( :( :(
tylko Wandzik jeszcze jakies zaliczenia ma to sama zupelnie nie jestem 8)
ach ale i tak doł ::)
zycze Wam milego weekendu, korzystajcie ze slonka ;)

reklama
Hejka!

Ale tu dziś puściutko! :laugh:

My siedzimy póki co w domku, właśnie był w odwiedzinach u mnie mój tata.

Sorbek - gratulacje z okazji ząbka! ;D

Joeey - trzymaj się kochana, pogoda sprzyja nauce! Trzymam kciukasy, aby we wtorek było juz po wszystkim! ;D

Ja juz mam wakacje i jestem nawet dumna z siebie, bo mam dwie 4,5, a reszta same 5! ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry