reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

poczytalam Was i o rety jakie historie z piekla rodem  >:D
Pati ale on dzielny ten facet - no przyjac porod samemu ze sluchawka w reku to naprawde jest wyczyn - jestem pod wrazeniem - ale musi byc dumny  ;D ale biedaczek w ogrodzie z kolei musial sie wystraszyc, mama krzyczala, tata panikowal - no cyrk rzeczywiscie  :laugh:
Magda babie nalezalo sie w leb ale pewnie szybko uciekla  :( a Ty bylas zbyt zaabsorbowana Majeczka, ktora tez miala duzo wrazen  :-[

WANDZIK Z OKAZJI IMIENINEK ZYCZE TOBIE PRZEDE WSZYSTKIM POCIECHY Z MEZA I DZIECI I SZYBKIEGO NAPISANIA MGR  ;D
Ewela ale fajne - az sobie zapisalam  :laugh:

wlasnie wstawilam ciasto z truskawkami do piekarnika, jak wyjdzie pycha to podam przepisik  ;) a ciasto specjalnie dla mojej tesciowej - ale ze mnie kochana synowa  :)

reklama
Joeey - chodzi Ci moze o poczatek lata ??? bo juz kurcze zglupialam - dla mnie 23 czerwca to zawsze byly moje imieniny ;D ;D ;D no i dzis koniec roku szkolnego :)

Aduni wszystkiego naj naj lepszego duzo milosi i bezbolesnego zabkowania
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif
36_1_21.gif

MIALAM JUZ WYJSC ALE JESZCZE PRZECZTALAM CO NAPISALYSCIE I MUSZE ZLOZYC ZYCZONKA
NASZEJ KOCHANEJ ADUNI WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!DUZO DOBRYCH ZUPEK,DESERKOW I BUZIAKOW OD MAMUSI I TATUSIA!!!!ZYCZA EWELA I SZYMUS!!!!!

Dobra to my juz spadamy!!!buziaki i nie piszcie duzo zebym nie musiala duzo nadrabiac!!!

Paula tak poskarzylam sie ale oni nie pytali tylko czy mnie boli a ja mowie ze napier...ala!!!!!!!!hehhe...

BUZIAKI!!!!

reklama
a ja juz oblazlam wszystkie strony z imionami, ze dzisiaj imieniny obchodzą: Agrypina, Albin, Bazyli, Józef, Piotr, Prosper, Wanda, Zenon, Zenona. no ale nie Aneta, ani Ada, ani Artur :D :D :D :D hehehe i nie wpadlam goopia ja na to ze to rocznica a raczej miesiecznica albo polrocznica urodzin Adusi :)

Do góry