reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
nie no, Szymus rewelacja !!!!!! i jakie ma dlugie wlosy !!!!!!!!!!!!! a moja Paulinka lysa jak kolano :p
A Piotrus goral poprostu cudny ;D ;D ;D Ola - a zdjecia z Toba to niewiele sie od siebie roznia, na kazdym calujesz synalka ;D ;D ;D hehe

Wandziek teraz juz ma malo wloskow jak sie urodzil to mial burze na glowce!!!wlasnie musze mu obciac wloski bo ma za dlugie te swoje piorka!!!

dobra dziewczyny my bedziemy sxie znierac bo idziemy na weekend do mojej mamy!!!!wiec zyczymy milego weekendu i Ola jak zobaczylam Zakopane to az mi sie miekko zrbilo nie byla tam juz jakies pol roku!!!mam nadzieje ze bylo cudownie!!!A synus jak malowany goral!!!cudnie!!!!!papappapa!!!!

WANDA!!!!!!!!!!!!

Twoje imię w kalendarzu,
To jest Twój szczęśliwy dzień,
Poczta kwiatów w korytarzu,
Już za chwilę spotka Cię!
Życzeń pęki weź do serca,
I uśmiechaj często się...
Smutków niech Ci nikt nie wkręca,
Dziś są imieniny Twe!!!

Wiecie co mialam nie nadrabia c tylko przywitac sie  i spadac,ale tu czytam biedny dwulatek,glupia baba i postanowielam przeczytac.

Magda-naprawde chcialo mi sie plakac jak przeczytalam to co napisalas co za jebnieta baba.Normalnie ja bbym pozniej w tych nerwach pewnie na nia nawrzeszczala,albo w leb walnela za kare.Wlasnie czesto mnie wkurzaja tacy nadgorliwcy.Nie spya sie glpia wiedzma czy pomoc tylk ozlapie si epierwsz zanim czlowiek zdazy zaskoczyc o co wogole chodiz i jeszcze na dodoatek trzeba dziecko lapac z wozka.Szkoda slow!

Pati historia jak z filmu!Dobrze ze ze szczesliwym zakonczeniem.Ale mezowi przejdzie,ta niechec do seksu(to tylko facet ;) ;))a poza tym ja myslalm tez po porodzie zaraz ze to ostatnie mmoje dziecko i nie chce wiecej seksu zadnoego.tylko ze juz planuje nastepne dziecko(za 6 lat ;))a z seksem wiadomo,w zyciu nie odebralambym sobie tej przyjemnosci tyle,ze ja nie widzialm swojego porodu od tej gorszej strony.

WANDA_23 STARUSZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z OKAZJI @$TYCH URODZINEK!!!!

Wanda wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! Samych radości, dużo miłości, pociechy z dzieci i pożytku z męża!!! i żeby Wam się dobrze mieszkało w nowym mieszkanku!!! :-* :-* :-*

a co z Kamilą??? ???

Magdus - co prawda urodziny mam w lutym, a dzis imieninki, ale dziekuje :) hehe :)
Didi - dziekuje - ladny wierszyk :)
Ewela - udanego weekendu :)

reklama
Paula - tez dziekuje ;D

A do Kamili sie odezwalam na gg i pytam czy jest fasolka czy nie, a to byl jej Adrian ;D ;D ;D i sie pyta o co chodzi - czy on o czyms nie wie ??? ups... mam nadzieje ze nie bedzie z tego zadnej awantury :)

Do góry