reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

o rany jak mogłyśmy zapomnieć o Adusi  :-[

Słoneczko wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i miłości, ciepła i radości  :-* :-* :-*

hihihi Adrian nie wiedział o co chodzi, bo nie wie co to fasolka  ;D ;D ;D

Wanda skoro masz numer tel. do Any to mam prośbe czy możesz mi przesłac na maila jej nr i mail jesli masz, bo chce skonczyć tą liste a nie wiadomo kiedy Ana wróci ??? tylko może najpierw lepiej zapytaj ja smsem czy mozesz  ;)

reklama
dzień dobry!

Magda, czytałam co pisałaś i nie potrafie sobie wyobrazić siebie w takiej sytuacji. Domyślam się, ze wtedy zupełnie przestaje sie myśleć o sobie, zreszta myśleć nie ma czasu. Szczęście, że skończyło się tylko na Twoim rozbitym kolanie. No a babie się upiekło, ale niech spada i więcej na drodze Wam nie staje

Pati, gratulacje dla dzielnego Taty, no ale przede wszystkim dla Mamy, a starszy Brat już teraz pewnie najbardziej skupiony jest na Maluszku. Historia niesamowita...

Ola, chyba powinniście przenieść się na stałe bliżej gór, bo Piotruś góral jak malowanie! Jak ja tęsknię za górami...

Ewela, przyjemności w weekend, a Szymka masz ślicznego!

Wanda, STO LAT (dużo radości z Paulinki i Wikrorka i miłości od Nich i jak najmniej sprzeczek z Pawłem)

hihi Adulka dziekuje za zyczonka i czeka na wiecej ;) :laugh: :laugh:

wiecie, ze u Nas juz zdecydowanie przyszedl czas an obnizenie lozeczka, Ada przemieszcza sie w zawrotnym tempie, raczkuje i podczas snu przybiera coraz dziwniejsze pozycje - roznie ja tez zastaje w lozeczku az strach ::) a nawet jeszcze sama nie siedzi :p
Kamila czekamy na wiesci ??? :laugh:

w albumiku same cuda !!!
Gaba pokazala twarz jakze piekna - szkoda, ze tak rzadko :(
Piotrus góral pierwsza klasa no to z owieczka superowe foto :)
a zdjecia z nad morza Natalii i Ziemzi naprawde urocze - takie spontany - bardzo ladne zblizenia ale one razem rozkosznie wygladaja :)
Cyprys i Filiponek w basenach bomba, podobal mi sie podpis Doni o nurkowaniu :laugh: :laugh:

hej , juz jestem :)

dzieki za troske - paula i wandzik :) ale przeceiz pisalam, ze mnie nie bedzie przez tydzien

samych slodkosci i sloneczka dla naszej Aduni :) :) :)

w skrocie - jeszcze nic nie wiem - lekarz planowany na wtorek, u rodzicow sie wybyczylam - bylam wniebowzieta, ze tak chetnie przejmowali stery nad malym, moglam w koncu sie wyspac i odpoczac ;D

w koncu od wczoraj mamy juz nowa spacerowke - po byku, super sie ja prowadzi, bardzo lekka tak ze sie ciesze, ze juz tego grata nie musze dzwigac

teraz spadam, bo lece na szczepienie z malym papa

Witaj Ana - to juz drugi pasek powoli wybieraj :)
No mnie nie bylo, bo sie przeprowadzalam i neta nie mialam, a jak juz go mialam i Cibeie nie widzialam dlugo, to musialam eska napisac :) aaa...i jak juz pewnie zauwazylas, podalam Twoj numer Pauli ;D ;D ;D

reklama
Do góry