reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ewela - a wiesz co, ja mialam tak, ze jak mieszkalam u tesciowej i ona miala boksera, to mimo ze tez lubie zwierzeta, to tego durnego psa niecierpialam - i on mnie zreszta tez... rzucal sie na mnie pare razy i pewnego dnia przegial i przeze mnie zostal uspiony :p taka ze mnie wredna synowa :) Szwagier sie do mnie caly dzien nie odzywal :p hehe :)

reklama
witam ;D ;D ;D
już wrócilismy ale było fajnie Zaraz powklejam zdjęcia do galerii

ogólnego wątku nawet nie próbuje nadrobić :p

działo się coś?

Wandzia on juz jest stary i mam wielka nadzieje ze wkoncu cholera jasna zdechnie!!!poprostu nie moge strawic tego psa!!!!!!!!buuuuuuuuuu.....a moze jakis cyjanek podam mu do zarla???!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

ewela1 pisze:
Wandzia on juz jest stary i mam wielka nadzieje ze wkoncu cholera jasna zdechnie!!!poprostu nie moge strawic tego psa!!!!!!!!buuuuuuuuuu.....a moze jakis cyjanek podam mu do zarla???!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

Ewela - no tesciowej Afl (co za glupie imie dla psa) mial 13 lat, wiec tez stary - i do tego raka chyba mial psiego, wiec ja sobie mysle ze tylko dobry uczynek zrobilam :D :D :D :D

koniecznie pomoz ;D ;D ;D

wlasnie wracam z albumiku... zdjecia super :) Beatke sobie wyobrazalam jako blondynke, nie wiem czemu, zupelnie mi nie pasuje do mojego wyobrazenia ;D ;D ;D
Natalia z dziewusiami przeslodkie zdjecia, Ziemzia z Misia tez :)

Witamy z rańca

Paula wczoraj na zakupkach kupiłam nowy smoczek Filipkowi bo poczytałam wasze posty że tak trzeba ;D kupiliśmy też kubek niekapek  :D sobie kupiłam laczuszki :D noi tatusiowi na swięto kupiłam takie fajne gatki ni to bokserki ni slipki superowe i juz sa testowane :D

Pati niesamowita historia z tą koleżanką  ::)najbardziej to mi zal tego dzieciatka 2 letniego  :mad:

My zaraz wybieramy sie do szkółki po swiadectwo i laaaaaba ;D tylko czekamy na tatka bo pojechał po kwiaty dla pani wychowawczyni :D

reklama
Do góry