reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

witam z wieczora :)
rzeczywiscie pogoda bajeczna :) tylko, ze dzis nic sie nie nauczylam bo Artek wrocil ::)

wiolus moja Ada z niekapka pila, pozniej tylko butelke i teraz jak jej drugi raz podsuwam to traktuje go jak gryzaczek i pic juz nie chce ::) a mam z Aventu z miekkim - probuj - moze Ola polubi ;)
Magi Oliwcia jak mala ksiezniczka - przeslicznie wygladala i te kucyki - urocze ! :)
Natalka i Beatka no tak bym sie chciala z Wami spotkac ale jak juz pisalam Natalce - nic straconego, a zdjecia fajowskie ;D Miki jak sie wzial do rzeczy :laugh: juz noge zakladal na noge Ingusi :laugh:
Wandzik Paulinka rozkosznie wyglada w tym kapelusiku - tylko schrupac ;)
Pati czekam na zdjecia z pikniku :laugh: brzmi apetycznie ;D
bartys badz twarda - nie miekka - pewnie nie mogli sie nacieszyc wnukiem, w razie jawnego przegiecia - nie badz bierna i zwroc uwage :(
ziemzia jestem w szoku :o :o :o pelny podziw :) my nawet jeszcze nocnika nie mamy, a i Ada cos usiasc porzadnie nie moze :p

reklama
Byłam w albumiku...  :laugh: :laugh: :laugh:

Didi Alutek przeuroczy  :laugh: i fajna wystawa rzeźbiarska :)

Magi no nareszcie pokazałaś nam swoją Oliwcię :) dawno jej nie widzieliśmy...no ale wejście zrobiła nieziemskie :) prawdziwa z niej księżniczka :) pięknie wygląda w tej sukieneczce i te kucyki  :laugh: cudo!  :laugh:

Wanda Paulinka śliczna, też dawno jej nie widzieliśmy a w kapelusiku pięknie wygląda  :laugh:

Beatko, Natalio zdjęcia Ingusi i Mikołaja przecudne a maluchy przeurocze  :laugh: Fajnie że się spotkałyście :)

Joeey sesja w wannie super :) widac Adzie się bardzo podobało :)

Cześć dziewczynki! Cudem udało mi sie tu zajrzec... chce wszystko pozalatwiac przed wyjazdem i dzis wszystko juz zalatwilam ;D ;D Teraz dzidzia śpi po kapieli a ja mam chwile bo siostry stada jeszcze nie ma.
Oglądałam nasze dzieciaczki - Cudeńka - Oliwka jak laleczka a śliczna Paulinka chyba sie troszke zaokraglila na buźce?
No właśnie Wanda jak sie czuje Wiktorek?

Nasze spotkanie zAOlą bardzo udane, mam nadzieje ze nie ostatnie. Gabrysia podrywala Piotrusia ale on chyba bedzie twardzielem bo udawal na poczatku nie zainteresowanego... a potem spał. Zaraz wkleje fotki.

Zdanka - ja wylatuje dopiero w niedziele ale mam troche stracha bo jade bez naszej kolumbryna - mam nadzieje kupic tam wozek PegPerego, moze nawet mamie uda sie jutro kupic to odbierze nas z lotniska z wozeczkiem. ;D

Kurcze Paula - ciagle tyle sie mowi o wypadkach ale ja tez czasami zostawie Gabi sama na lozku. Cale szczescie ze nic zlego sie nie stalo.

Joeey..kup mlodej juz stanik..jakie cycuszki ona ma :D :D siwtnie razem wygladacie..ale ona jest do Ciebie podobna..jejku normalnie skora zdjeta..:D

a MIki a Ida..:D :D nono..jakie zaloty..no i widac ze chlopak zdrowy bo rzuca sie na dziewczynki i tulic chce..:D :D

a jak zobaczylam zdjecie zmecznego i spiacego Kacpreka to tak jakbyl Alutka widziala..:D ..identycznie ..

Didi, Paula, Joeey dzięki za dobre słowo :)

Joeey sesja w wannie przefajowa :) A jaka z Ciebie laseczka :) Ja chcę mieć takie pieeeerrrrsiii ! ::) ::)

Natalko, Beatko fajowe zdjęcia :) Kurcze, a Kamilek nie ma jeszcze żadnych zdjęć z żadnym rówieśnikiem :( :( Muszę chyba zmolestować Ketsę albo Steffi o jakieś spotkanie w końcu :)

joeey - Twoja Ada ma faktycznie niezle cycuszki :D Śliczna sesja, widać że Adzie sie podobało.
Ja tez dzis mialam ochote wejsc do wanyy z Gabi ale samej chyba nie dam rady wyjsc z wanny z dzieckiem?

Bartyś nasza Anetko a czy dzisiaj to przypadkiem nie były Twoje imieniny ??? jesli tak to wszystkiego najlepszego :-*

Kurcze coś forum mi nie chcaiało działać :( zaczęłam wklejać zdjęcia i musiałam przerwać :( i widze że Karina z Gabrysia i Piotrusiem mi się wcięła :p ;) Karina śliczne zdjęcia :laugh:

Paula - Przepraszam...

Oczywiescie jak ja sie przysiade do kompa to wiekszosc slodko sobie spi..
SERDECZNE ZYCZONKA DLA IDUNI I DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW CZYLI WERONISI I SZYMUSIA!!!!

reklama
Do góry