reklama
Witajcie z rana! ;D
U nas dzisiaj ładna pogoda... słońce świeci aż chce się żyć...
Gonia trzymam kciuki za ten remoncik, oby się jak najszybciej skończył i był zrobiony porządnie tak że będziesz bardzo zadowolona i wynagrodzi Ci to całe sprzątanie i chwilowe życie w bałaganie... u mnie się fachowcy spóźnią i nie wiem dokładnie kiedy wejdą na robotę - pewnie dopiero za jakieś dwa tygodnie... już się nie mogę doczekać żeby było po wszystkim
Jak juz będziesz miała remoncik za sobą to wstaw może jakieś zdjątka jak Ci to wszystko ładnie wyszło ;D
Byłam wczoraj u fryzjera, odnowiłam moją zarośniętą już fryzurkę i od razu lepiej się człowiek sam ze sobą czuje, kupiłam też przy okazji farbę, ale teraz mam wątpliwości czy ją robić :
muszę się jeszcze pozastanawiać, albo trzymać do czasu aż mnie znowu najdzie :laugh:
U nas dzisiaj ładna pogoda... słońce świeci aż chce się żyć...
Gonia trzymam kciuki za ten remoncik, oby się jak najszybciej skończył i był zrobiony porządnie tak że będziesz bardzo zadowolona i wynagrodzi Ci to całe sprzątanie i chwilowe życie w bałaganie... u mnie się fachowcy spóźnią i nie wiem dokładnie kiedy wejdą na robotę - pewnie dopiero za jakieś dwa tygodnie... już się nie mogę doczekać żeby było po wszystkim
Byłam wczoraj u fryzjera, odnowiłam moją zarośniętą już fryzurkę i od razu lepiej się człowiek sam ze sobą czuje, kupiłam też przy okazji farbę, ale teraz mam wątpliwości czy ją robić :
Gonia
Fanka BB :)
czesc Fuczak, dobrze ze ktos z rana tez nie spi. No, pracowity dzien przed nami, ktory zaczal sie dosc wczesnie
paskudnie nie chcialo sie wstawac. Ale licze na to ze dzis duzo sie zrobi i chociaz kolejny etap bedzie za nami. Z ta farba to nie wiem, slyszalas dyskusje za i przeciw :laugh: musisz zdecydowac, mnie tez kusi bo ostatnia farbka byla daaawno, daawno temu, ale sie wstrzymuje. Moj maly cos cichutki o poranku, moze sniadanko go rozbudzi, pozdro i milego dnia Ci zycze 
A
aOLA
Gość
z mojego planu by pospać do 10 nic nie wyszło obudziłam sie przed 8 i koniec spania
u mnie tez słoneczko grzeje od rana idę zaraz na ślub cywilny koleżanki a potem na weekend do rodziców
Zyczę udanego nie męczącego weekendu
;D
u mnie tez słoneczko grzeje od rana idę zaraz na ślub cywilny koleżanki a potem na weekend do rodziców
Zyczę udanego nie męczącego weekendu

Hejka !
Ja też dzisiaj wstałam o 10-ej ! ;D Ładna pogoda, słoneczko świeci i nawet wiaterek chyba jest, bo liście na drzewkach się chwieją !
Widzę, że macie zaplanowany weekendzik, tylko ja w domku siedzę ! Coś wykombinuję, bo inaczej umrę z nudów !
Miłego dnia grudnióweczki !
Ja też dzisiaj wstałam o 10-ej ! ;D Ładna pogoda, słoneczko świeci i nawet wiaterek chyba jest, bo liście na drzewkach się chwieją !
Miłego dnia grudnióweczki !
Witam
u mnie dzisiaj na liczniku studniówka ;D ;D ;D
Fuczak z tym farbowaniem to sa rózne opinie jedni za drudzy przeciw, sama też byłam umówiona w zeszłym tyg. na pasemka ale cosik mi strzeliło i zadzwoniłam ze nie przyjdę. Co prawda w ciąży farbowałam już raz i pewno dlatego mam opory zeby w końcu pójśc, bo co za dużo to niezdrowo. Ale nie ma bata przed porodem na pewno pójdę tylko muszę trafić na taką chwilę kiedy mnie olśni :laugh: :laugh:
u mnie dzisiaj na liczniku studniówka ;D ;D ;D
Fuczak z tym farbowaniem to sa rózne opinie jedni za drudzy przeciw, sama też byłam umówiona w zeszłym tyg. na pasemka ale cosik mi strzeliło i zadzwoniłam ze nie przyjdę. Co prawda w ciąży farbowałam już raz i pewno dlatego mam opory zeby w końcu pójśc, bo co za dużo to niezdrowo. Ale nie ma bata przed porodem na pewno pójdę tylko muszę trafić na taką chwilę kiedy mnie olśni :laugh: :laugh:
Cześć dziewczynki w ten sobotni poranek. ja od rana sprzątam i sprzątam, a zaraz zmykam na zakupy i spotkanie z siorką na ploteczki :laugh: Mama lenia jak cholerka i okropnie mnie to przeraża, a najchętniej to bym sobi pomalowała, ostatnio chodzi za mną obrazek dla Misiaczki :laugh: Miłego weekendaska!
agnes.kol
Cześć dziewczynki
Ale leniwy dzionek dziś
Kostka u nogi mi spuchła jak cholerka :
i boli, a nieprzypominam sobie abym sie potkneła 
Muszę się pochwalić, że mój mężuś wyciągnął mnie dziś do miasta pod pretekstem zakupów i kupil mi zegarek
Zbliża się nasza druga rocznica ślubu 31.08 i moje urodzinki 02.09 także zrobił mi niespodziankę :laugh: Wkońcu mam nowy, bo na mój stary już potrzec nie mogłam ;D
A za tydzień na wesele, poszaleje >
Ale leniwy dzionek dziś
Muszę się pochwalić, że mój mężuś wyciągnął mnie dziś do miasta pod pretekstem zakupów i kupil mi zegarek
A za tydzień na wesele, poszaleje >
reklama
Gonia
Czesc kochane, sluchajcie, w chacie nic juz nie jest na swoim miejscu i im dalej w las tym gorzej, rzeczy sie jakos mnoza, a chcielismy zrobic przy okazji selekcje, i tak to jest, ze jak jedna rzecz sie ruszy i zrobi to zaraz sie nasuwa druga, zeby tez bylo ladnie, i tak w nieskonczonosc. Wpadlam tylko na chwilke tutaj wypic kawke i zaraz dalej do roboty. Tylko Stasiowi sie podoba i siedzi sobie pewnie w brzuszku zadowolony i bujany, lubi jak latam i jestem w ciaglym ruchu. nie wiecie czy Duluxy farby sa na tyle ekologiczne, zebym mogla nimi malowac? czy lepiej zostawic to mezowi. W sumie w tym calym remonncie to malo pomagam
raczej komenderuje i nadzoruje :laugh:
Taka ladna podoga, mam nadzieje ze sie ostro dotleniacie
i korzystacie z pieknego slonka. buziaki dla wszystkich, zmykam :-*
Taka ladna podoga, mam nadzieje ze sie ostro dotleniacie
Podziel się: