reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Byłam w Albumiku :) ale uwielbiam oglądać zdjęcia naszych ślicznych dzieciaczków  :laugh:

Natalia zdjęcia mi się szybko otworzyły :) potem spróbuje sama wkleić tym sposobem :) a Ingusia przeurocza  :laugh:, zdjęcia z basenu super :) Ingusia ślicznie wygląda w tym nowym kostiumie :) zdjęcia na plaży śliczne, szczególnie te na piasku :) ja już nie mogę sie doczekac kiedy my pojedziemy do Ustki, mamy zamiar wybrać sie na tydzień w lipcu :)

Wiolus Oleńka śliczna, a jak pięknie siedzi w łóżeczku  :laugh: i z tatusiem w tej sukienusi pięknie wygląda :)  a i przystojnego masz męża ;)  ;D

Ewela Szymuś jak zawsze przecudny :)

reklama
Dorotko czekam :)

A co do nowego wątku to może i byloby fajnie, żeby był tylko taki z nowymi umiejętnościami naszych maluchów, ale większość z nas i tak nie ma czasu, żeby na wszystkie wątki zaglądać, więc jak chcecie ja będę za większością :)

Kurcze az weszlam do albumiku zeby sprawdzic jak to jest na poczatku mjakos mi sie przeczytalo ze Atreiiu to ARTIiEu i pomyslalam sobie ze to australijska wersja imienia Artur potem po 4 miesiacach olsnilo mnie ze to Atriieu pomyslalam wtedy ze to tak fajnie z francuska brzmi a dzis po 6 misiacach czytal ze to Atreiiu.Pati prosba do ciebie mozesz mi napisac jak sie poprawnie mowi imie Twojego synka??Bo jak juz sie nauczylam go poprawnie pisac to teraz naucze sie poprawnie mowic! ;)

a ja tam nowego watku nie chce  :p
Dorotko a czemu wklejenie zdjecia do albumiku zabiera tyle czasu ??? przecez to tylko minuta i kazda z Nas moze obejrzec ! masz juz dostep ???
Paula czekam na wiesci po lekarzu, Adzie dalej czyszcze nosek chodz noc przespala ladnie...

Dziewczyny tak czytam ze wasze pociechy maja katarek,tak sobie pomyslalam z my kiedys bylismy strasznie chorzy i pan doktor przepisal nam masc ktora niby jest do oczu i uszu a nam kazal smarowac ja do noska!!!Szymek byl wtedy okropnie zakatarzony ale to strasznie i po 2 dniach katar znikl jak reka odjal po tej masci!wiec polecam dla zainteresowanych!nazywa sie atecortin!!!! :) :) :)

ja tez za nowym watkiem jestem na NIE i tak o osiagnieciach najczesciej piszemy na grudniu wiec niech tak zostanie kto ma czas na nowy watek i tak nam sie juz stare nieco pomieszly chociazby ostatnio o blenderach byla mowa na jedzeniu i pielegnacji albo zdrowiu juz nie pamietam ale napewno na dwoch

;D ;D

Wyjaśniam:
Dużo czasu mi zabiera , bo nie umiem :(
Nie jestem zarejestrowna na żadną stronkę, która by obsługiwała fotki. Nie mam jeszcze na żadnej stronce zdjęć Niśki.
W domu nie mam stałego łącza.
W pracy po 1 brak czasu, po 2 kiepski sprzęt nawet cd-romu aktualnie nie mam tu sprawnego :(
Także tylko mój mąż w pracy może coś zdziałać (ale jego dyrektor się czepia prywatności w pracy)
Także chciałabym, ale ... (jak wyżej).

i tyle

ewela ja zapuszczalam kiedys malemu atecortinem bo mu cos furczalo ale to nie byl katar a pozatym atecortin chyba napewno jest na recepte ;)

reklama
Nowy wątek ok. to NIE :)
Grudzień jest od wszystkiego :)
Ja i tak doszłam do Was dopiero od miesiąca. Piszecie bardzo dużo, nie zawsze się wyrabiam z czytaniem z Was.
Przepraszam, że się wcinam.

Do góry