reklama
Gabi nic nie wiem o Marcinkowskim.
Ja bodziaki kupuje w tesco jak są, firmy items. Chyba zadna to firma, ale body ma rewelacyjne. Kupilam juz ostatnio takie na 12-18 miesiecy, bo rzadko je mozna dostac. a są fajne. :laugh:
Ja bodziaki kupuje w tesco jak są, firmy items. Chyba zadna to firma, ale body ma rewelacyjne. Kupilam juz ostatnio takie na 12-18 miesiecy, bo rzadko je mozna dostac. a są fajne. :laugh:
Paula25
szczęśliwa :)
a ja zmniejszam zdjęcia i zaraz będe wklejac do albumiku w końcu sie za to zabrałam
Gabi ja tez nie znam Marcinków
Beatko dziekuję za współczucie, przekaże mężowi ;D
chyba nic nie będzie z tego meczu....mój tez coś krzyczy tylko nie wiem czy z bólu czy ze złości :
a mi cos kiepsko bb chodzi...zaraz się wkurze!!!
Gabi ja tez nie znam Marcinków
Beatko dziekuję za współczucie, przekaże mężowi ;D
chyba nic nie będzie z tego meczu....mój tez coś krzyczy tylko nie wiem czy z bólu czy ze złości :
a mi cos kiepsko bb chodzi...zaraz się wkurze!!!
Czesc lasencje Wy to piszecie o matko......... weszlabym na czata ale juz pozno i nie oplaca mi sie a dopiero przeczytalam grudzien :laugh:
Te kawaly to suuuuuper ;D fajnie sie usmialam z mezem.A wlasnie ja juz 2 piwko otworzylam i mam zamiar wypic mam nadzieje ze Oli nic nie bedzie..............
Karina fajny czadowy motor.... ;D
Wandzik hop hop.......
co ja jeszcze chcialam : zapomnialo mi sie
Te kawaly to suuuuuper ;D fajnie sie usmialam z mezem.A wlasnie ja juz 2 piwko otworzylam i mam zamiar wypic mam nadzieje ze Oli nic nie bedzie..............
Karina fajny czadowy motor.... ;D
Wandzik hop hop.......
co ja jeszcze chcialam : zapomnialo mi sie
reklama
Podziel się: