reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

... szukam bodziaków z długim rekawem ::) i mic znalezc nie moge tylko jakis Marcinkowski dobre to to wiecie moze ??? eee kogo ja sie pytam jak Wy na czacie ??? ??? ::)

reklama
Gabi nic nie wiem o Marcinkowskim.

Ja bodziaki kupuje w tesco jak są, firmy items. Chyba zadna to firma, ale body ma rewelacyjne. Kupilam juz ostatnio takie na 12-18 miesiecy, bo rzadko je mozna dostac. a są fajne. :laugh:

Paula współczuje Twojemu mezusiowi nacietego paluszka. Dobrze, ze sie skonczylo w miare dobrze. Wiem jaki to ból. Sama naciełam sobie porzadnie kilka razy. Ale wódeczka i piwko mam nadzieje, ze złagodza ból. ;D

Łoj chyba zaraz pójde do tamtego pokoju i walne konkretnie w łeb mojego meza. Albo wyłącze mu tv. Bo zaczął czyms tam ze złosci rzucac. I nie bede patrzec na to, ze jest tam jego kuzyn. Zaraz małego obudzi... ::)

a ja zmniejszam zdjęcia i zaraz będe wklejac do albumiku :) w końcu sie za to zabrałam  :p

Gabi ja tez nie znam Marcinków ;)

Beatko dziekuję za współczucie, przekaże mężowi  ;D

chyba nic nie będzie z tego meczu....mój tez coś krzyczy tylko nie wiem czy z bólu czy ze złości  ::)

a mi cos kiepsko bb chodzi...zaraz się wkurze!!!  :mad:

Czesc lasencje Wy to piszecie o matko......... :D weszlabym na czata ale juz pozno i nie oplaca mi sie a dopiero przeczytalam grudzien :laugh:

Te kawaly to suuuuuper ;D fajnie sie usmialam z mezem.A wlasnie ja juz 2 piwko otworzylam i mam zamiar wypic mam nadzieje ze Oli nic nie bedzie.............. :(

Karina fajny czadowy motor.... ;D

Wandzik hop hop.......

co ja jeszcze chcialam ::) zapomnialo mi sie

reklama
big4ja.jpg

Do góry