reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
baby paskudy nie macie litości!!!! tyle nadrabiania

Ja miałam dziś pracowity dzień.... papierki firmowe zrobione, chałupka wysprzątana, pranie zrobione, rosołek się gotuje.... normalnie matka Polka ze mnie..... he he...jak to mówią nie pochwali cię nikt to pochwal się sama ...
Mój Tomaszo chory więc mam w domu 2 dzieci.....biedulek tak go strasznie męczy katar, a najgorsze to to że od dzisiaj właśnie ma urlop..... no to sobie pochoruje przynajmniej w spokoju.....
ale najlepszy numer zrobił dziś mój duży  pies....ogólnie rzecz biorąc jest z niej taka bałaganiara że szok... zrobiła sobie przy bramie na placyku "bazę" i znosi tam wszystkie zdobycze... paliki, steropian, rury PCV, worki po cemencie...no dosłownie wszystko co się jej akurat nawinie, a że na budowie tego się trochę wala to jej się niezła kupa uzbierała.... i jeszcze nie wiem gdzie ale znalazła doniczki plastikowe z rozsad po kwiatkach i też strociła....musiała chyba do piwnicy wejść bo tam je trzymałam. Ale dzisiaj to już przeszła samą siebie....nie mam bladego pojęcia skąd wytargała plan inwentaryzacyjny naszego domu, ale znalazłam jego strzępy na całym podwórku......normalnie myslałam że z niej smalec zrobię....

A co do znaków zodiaku to ja jestem strzelec, Kuba strzelec a Tomek się juz nie załapał:) on jest z 23 grudnia więc jest koziorożcem......podobno fatalne połączenie strzelec-koziorożec ale jakoś nie narzekam. Cóż mogę o koziorożcu moim powiedzieć: bardzo konkretny, mało wylewny (zero romantyzmu), oszczędny, uparty... PRACOHOLIK. No i jak tu ma żyć taki poukładany człowiek z takim postrzelonym strzelcem jak ja :) :) :)...

Ej, laseczki, czekamy na czacie!
u-dobn2.gif

Podaję linka http://www.polchat.pl/chat/?room=Grudniowe+Mamusie+2005
u-f8dd.gif

Steffi no to niezła ta Wasza psina  ;D ;D ;D

A Paweł jakąś godzinę temu mało palca na krajalnicy by sobie nie uciął :( krew tryskała po całej kuchni  ::) biedak sie zrobił taki blady, ze myślałam, że zaraz zemdleje  ::) na szczęście w nieszczęściu przecioł sobie tylko pół opuszki bo już myślałam że będziemy musieli na zszycie jechać  :( wiem jak to boli bo w zeszłym roku ja tak sobie palca załatwiłam  :p a mówił mi wtedy, zebym używała osłonki a sam teraz kroił bez  ::) ::) ::)
Teraz siedzą z dziadkiem i oglądają mecz przy piwku i wódeczce ( a robił kanapki do tej wódeczki - nie mógł mnie poprosić zebym mu zrobiła) a ja pije piwko przy bb i co chwila biegam zobaczyć co się dzieje, ale narazie NIC sie nie dzieje  :p

reklama
Do góry