reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

joeey pisze:
a ja mojego wysmialam jak uslyszalam, ze bedzie jechal w tym czasie do domu, ale napisal, ze zatrzyma sie na jakiejs stacji na czas meczu :laugh: :laugh:

Asiu to masz takie polaczenie jak Ja - koziorozec baba - facet waga ;D

no moj jest roztrzepany troche, czarujacy potrafi byc, nie lubi sie klocic, dazy do zgody, czesto pierwszy wyciaga reke, opiekunczy, hojny, czuly, towarzyski, czasem zbyt powierzchowny, nie jest pamietliwy w przeciwienstwie do mnie, zapominalski, nie lubi sie zaglebiac w sedno problemu, wszedobylski, lubi wladczy sex :laugh: :laugh: po prostu kochany jest bo moj !

to co powyżej sie zgadza nawet to że ja tez pamietliwa jak diabli jestem :laugh: :laugh: :laugh:

wykresliłam bałaganiarstwo - bo goni mnie jak ciuchy na fotelu zostawie i w ogóle to ja raczej bałaganiarz jestem :p :-[ :-[ :-[
i raczej ma poczucie czasu ;D

reklama
ketsa to bylo w zeszlym roku na polske weszlo iles tam szczepionek probnych,na bydgoszcz kilka do pewnej przychodni w ktorej pracuje moja sasiadka .Dali na miescie ogloszenia(plakaty)ze wlasnie na kroliki doswiadczalne potrzebuja i ona wkrecila swoje corki i przyszla do mnie i mnie wkrecila bo moja mama na raka zmarla itd.Jak nie dostalam ostatniej to nie wiem czy dzialac bedzie na pewnio nie tak dobrze.
a w wiadomosciach mowili ze gdzies w Anglii czy gdzies weszla na rynek,w polsce tez"kiedys"bedzie i ze jakis czas temu byly prowadzone badania takze w polsce i jest calkiem bezpieczna

Nathalie pisze:
OK, to o której się umawiamy? 21.00? Już się nie mogę doczekać!!!!!
u-nici02.gif

A ja mam dla Was zagadkę:

Gdzie znajduje się punkt G u kobiety?

Czekam na odpowiedzi.
Bartek dostał kiedys fajne zdjęcie z info gdzie jest dokładnie ale formatowalismy twardy i juz nie mam buuuuuuuuuu

Ja bym z wami poczatowała ale ostatnio to myslałam że umre jak tak długo posiedziałam
a dzis wstałam po 5 to zaraz chyba padnę

Kamila no i ja właśnie czekam bardzo na nią bo mnie zawsze taka nieciekawa cytologia wychodzi że bardzo bym chciała tą szczepionkę .......... no ale pewnie to tak szybko jeszcze nie bedzie.......

Natalka no cóż głupio ta zabrzmi jak napisze że nie wiem gdzie u kobiety jest punkt G .....no ale chętnie się dowiem.... ;D

Hejka!

Ketsa - ja tez mam nieciekawą cytologię... :p

I na dodatek mam nadżerką, którą musze usunąć. Tylko najgorsze jest to, ze mój doktor robi wypalankę, a to najgorsza z dostępnych metod. I mój gin przygotowuje się do zabiegu, a ja nie wiem jak mu powiedziec, ze chciałabym go zrobic prywatnie... :p

Ja tez moze bede na czaciku. Mój maż przygotowuje się do ogladania mundialu...

Beata23 pisze:
Hejka!
I na dodatek mam nadżerką, którą musze usunąć. Tylko najgorsze jest to, ze mój doktor robi wypalankę, a to najgorsza z dostępnych metod.

A czemu najgorsza ???????? ja miałam wypalankę :(

Natalia
no nie ?? ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Nie moge odżałować :p ;D ;D ;D

wiecie co ja tez mam nadzerke tylko z ta moja to nie wiadomo.Jedna lekarka mi mowila ze mam taka malenka ze nie warto nawet tabletkami jej leczyc-nie tykamy,druga nie wierzyla w slowa pierwszej a jak zobaczyla stwierdzila ze rzezcywiscie malenka,tzrecia powiedziala ze gdyby nie ta ciaza to by mi ja zaraz usuwala (to ta lekarka od ktorej ucieklam na poczatku ciazy)a kolejny lekarz,co mi ciaze prowadzil powiedzial najpierw ze nic nie widi a potem ze gdybym mu nie powiedziala ze mam nadzerke to by nawet jej nie widzial,tylko ze teraz po ciazy pewnie sie cos zmienilo.Wstyd sie przyznac ale dopiero 23.06 ide do lekarza to sie dowiem :-[

reklama
A ja nie będę na czaciku bo u mnie nie działa buuuuuu  :( :( :(

no moj jest roztrzepany troche, czarujacy potrafi byc, nie lubi sie klocic, dazy do zgody, czesto pierwszy wyciaga reke, opiekunczy, hojny, czuly, towarzyski, czasem zbyt powierzchowny, nie jest pamietliwy w przeciwienstwie do mnie, zapominalski, nie lubi sie zaglebiac w sedno problemu, wszedobylski,  lubi wladczy sex    po prostu kochany jest bo moj !
Asiu jakbym czytała o swoim Pawle  ;D ;D ;D

Ja tez miałam chyba wypalankę :( nie jestem pewna ale kupowałam w aptece takie lekarstwo którym mi ginka ją wypalała  :p

Do góry