reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Magdus no biedactwo ta Twoja Hania że tyle choruje :(  ::) a teściami sie nie przejmuj olej to co oni gadają i rób swoje, wiem że łatwo sie mówi, ale inaczej się wykończysz, no i DUŻO DUŻO ZDRÓWKA DLA HANI!!!!  :-*

Joeey ja też mam takich fajnych teściów, szczególnie teściową, można sobie z kobietą pogadać :) tylko szkoda, ze tak daleko mieszkają bo tak to często byśmy u nich bywali choćby na herbatce :) ale za to dużo rozmawiam z teściową przez telefon :)

Karina dopiero teraz przeczytałam że też chciałas skosztowac mojej szarlotki  :p no i oczywiście że zostawiłam kawałek dla Ciebie :) proszę....

reklama
didi pisze:
a ta zawiesina na bank pomoze i ja jestem jak najbardziej za zawiesinami niz za zastrzykami..:)..juz kiedys pisalam jakiejs lasce bo tez miala zawiesine i moj AL tez mial i bylo gut ..:) i ta zawiesina nazywala sie ZINNAT

heheh :p ::) ::) ::) Didi mnie pisałaś bo Maja też miała zinnat i pomógł ;D ;D ;D

Magduś no współczuje chorusiej Hani :( :( :(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GABUNI
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi oraz spoznione zyczonka imieninowe dla Pauliny :)

mmmm... szarlotka....czy znajdzie sie dla mnie jeszcze jakis okruszek chociarz ???  :-[

Wiecie jakiego stracha dostalam przed chwila...Robię sobie kawe z ekspresu,sobie i babci, wlaczylam ekspres i siedzialam z babcia i z malym w pokoju,słysze ze ekspres chodzi,jak przestał poszłam wlac kawke,wchodze do kuchni wylaczam pstryczek patrze a tam wtyczka wyciagnieta z kontaktu,kontakt pusty,sprawdzilam czy do konca jest kawa zrobiona i jest ok.Czy umie mi ktoras wytłumaczyc racjonalnie jak to sie stało ??? ja ucieklam z kuchni a teraz ogladam sie za siebie :D Wlaczylam tv zeby troszke glosniej w domku bylo

Zdanka zapomniałam podziekować ci za info o baseniku bo nie wiedziałam własnie jak to z tymi uszkami i oczkami bo Maja dziwne miny robi jak jej woda do oczków naleci :D :D :D :D :D :D

mamaCyprysia pisze:
Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi oraz spoznione zyczonka imieninowe dla Pauliny :)

mmmm... szarlotka....czy znajdzie sie dla mnie jeszcze jakis okruszek chociarz ??? :-[

Wiecie jakiego stracha dostalam przed chwila...Robię sobie kawe z ekspresu,sobie i babci, wlaczylam ekspres i siedzialam z babcia i z malym w pokoju,słysze ze ekspres chodzi,jak przestał poszłam wlac kawke,wchodze do kuchni wylaczam pstryczek patrze a tam wtyczka wyciagnieta z kontaktu,kontakt pusty,sprawdzilam czy do konca jest kawa zrobiona i jest ok.Czy umie mi ktoras wytłumaczyc racjonalnie jak to sie stało ??? ja ucieklam z kuchni a teraz ogladam sie za siebie :D Wlaczylam tv zeby troszke glosniej w domku bylo

ło matko Cyprysiowa jakies duchy cię nawiedzają ::) ::) ::) ::) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

A gdzie Natalia sie podziała ????????????????????????

reklama
Do góry