reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hej!Nie przejmujcie sie moze jeszcze ja jestem w ciazy,bo okres byl a teraz nagle znikl,mimo antykoncepcji!!!

ANA moje wielkie gratulacje!!!Wzruszylam sie,a i przerazilam(ale tylko swoja sytuacja)

Kurcze chyba powiem pawlowi niech mi kupi test,bo znow mi sie dzieci snia i takie tam.Mam nadzieje ze tylko sie wkrecam.A chce nastepne dopiero jak skoncze szkole.Bo jak bede taka rozkojarzona w ciazy jak w tej z Hania to odpada.Nie nie chce teraz :o :o :o :o

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH GRUDNIOWYCH DZIECIACZKOW A TAKZE DLA TYCH,KTORE SA DOPIERO W BRZUSZKACH Z OKAZJI WASZEGO PIERWSZEGO DNIA DZIECKA ....A I DLA WIKTORKA WANDZIOWEGO I OSKARKA DONIOWEGO Z OKAZJI KTOREGOS TAM Z RZEDU ;)

JESZCZE CIEKAWE JAK TAM TESCIK GABI!!! ::)

OOOO RRAAAANNYYYYYY!!!

ANA GRATULAACJEEEEE!!!!oby szybko nadszedł poniedziałek ;D ;D ;D ;D

ooo - i Ketsa wróciłaaa na łono BB ;D ;D ;D ;D

oooo- i Wandzi nie odcieli neta ;D ;D ;D ;D

nie no - Dziś musi być dzień dziecka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZIECIACZKÓW I RODZICÓW (TROSZKĘ WIĘKSZYCH DZIECI) ;D ;D ;D ;D

to ja delektuje sie kawą ;D

Jacie Ana w szoku jestem,ale ty sie nie martw kobito.Masz prace ustawieni jestescie jako tako,a ja mieszkam u tesciow w jednym pokoju kuchania i łazienka wspolmna na chyba 7 osob szkola nie skonczona(ostatni rok mi zostal)ja zero dochodow,pawel troche zarabia ale poki co jeszcze nie zawiele.Zobacz ja mam gorzej.I ja mowily dziewczyny ubranka i rozna inne rzeczy po Stasiu bedziesz miala.A jak sobie nie poradzisz z 2ka dzieci,z takim mezem co w nocy wstaje??Zreszta kobieta ze wszystkim sobie poradzi i wszystko zniesie!A jedno dziecko wiecej to wiecej milosci i szczescia!

hehe - no i nastało masowe robienie testów ;D ;D ;D ;D a ja wam powiem - ze ostatnia @ miałam w styczniu - robić???? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D hehehehehehehehehe

reklama
No i jeszce chcialam tylko powiedziec ze kupilam Hani na dzien dziecka bebnek taki siwecacy i nawet jest ok!I pilke taka garajaca i siwecaca,ale jest skubana tk głosna ze sie Hania boi!Szok!

I kilo ciuszkuw!Sa swietne za 15 zeta!

Do góry