reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wracajcie z powrotem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zapomnialam napisac -Anulka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!-ale nie kaz nam czekac do poniedzialku!!!!!!!!!!!prosimy!!!!!!!!! :) :) :) :)

reklama
Ewelka ja jestem.  ;D Tylko, że mi chce się spać, baaardzo...

Ana no super!!! Co za wiadomość!  :laugh: :laugh: :laugh: Strasznie Ci zazdroszczę, bo ja też bym chciała, i to strasznie.  ::) Niestety musimy poczekać aż nam sie troszkę życie ustabilizuje. Ale fajnie!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Będziemy mieli bobaska!!!  :laugh:

Joeey he he ale numer! mój Tomek też w Niemczech do soboty.  :laugh: Może się spotkają?

Bartyś Ty mały zazdrośniku.  ;) Nie, nie, żartuję sobie, mnie też wkurza jak teściowa nie pozwala mi brać Ingusi na ręce, co zdarza się niezwykle rzadko, na szczęście.

Gabi czy to to zdjęcie (z portreciku) wyszperałaś especially for me? Mam nadzieję, ze w Albumiku jest jakaś większa kopia...  ::)

Acha, dziewczyny, może sobie uaktualnimy nasze nr telefonów? 1 osoba mogłaby zebrać wszystkie i powysyłać listę do każdej, co? Teraz będziemy organizować zjazd, więc nr tel. mogą się przydać. Co Wy na to?

Natalko to moze chocmy spac!!!!!ja nie jestem z wami jeszcze tak zzyta ale chetnie bym sie z wami spotkala!!!tylko ten zjazd to pewno bedzie daleko od nas wiec pewno nie bedziemy dali rady wpasc-szkoda juz zaluje!!!!! :( :( :(

YEEEEEE!!!!

ANA gratulacje!!! hurrra zostaniemy ciociami ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

pozwol sobie sie cieszyc i wszystko bedzie wspaniale!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

dawaj nam znac w sprawie slodkiej coreczki co powiedzial lekarz!!!!!!

chociaz mi gin kazal przyjsc jak bede w 6 tyg. z Majeczka bo ja dzwonilam jak bylam w 3 tyg.. wiec moze tobie tez kaze czekac..

reklama
Ana - gratulacje!! :D :D Choc wiem ze jest to dla Ciebie zaskoczenie, ale tak mialo byc i juz! ;D

Paula
- my tez jeszcze nie chrzcilismy. Zamierzamy ochrzcic Mlodego w styczniu w Polsce. Bedzie mial ponad rok! ;D

Ewela - hej no co to za podejscie! Ze pewnie bedzie daleko, ze pewnie nie dasz rady. Troche optymizmu! Wlasnie probujemy tak to zorganizowac, zeby nikt nie mial za daleko! ;)

Do góry