reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hajo  ;D

Paula Steffi dziekuje za pochwalenie zdjęcia  ;D

Natalia no specjalnie  ;D a co nie bedzie takie ???  ;D poszukam jeszcze innego specjanie dla Ciebie bo to sie nadawalo tylko w mini wersji  ;) ;D

hmmm ja jeszcze nie zrobilam boje sie  ::) ::) ::) ::) ::) i nie wiem czy sie odwaze  ::) ::) ::) ::)

Wandzia no to korzystaj z necika poki masz  ;D rany co za nałóg  ::) ::) ;) ;D ;D ;D no i nie masz fasolki ale ulga co ???

reklama
Wanda milekj podrozy do Poznania i szczesliwego tam mieszkania i do zobaczenia wkrotce juz z Poznanianka!!!
Ja tez sie z Wami zegnam i ide sie dzieckiem pozajmowac i pouczyc!papapa

Gabi po test!!ale juz ;) ;D ja tu czekam na wiadomosc o 2 fasolce a ty piszesz ze jeszcze nie zrobilas,no wiesz co!
magdus ciebie tyczy sie to samo

a ja spokojna bo przedwczoraj dostalam @ ;D

Gabi - to sie przekonasz za pare miechow czy brzuszek rosnie czy nie ;D :D :D :D

Patrycja - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :) wybacz te banalne zyczonka, ale nie mam weny w ogole :)

Ketsa - ti ti ti chłolerko jedna ;D

Paula - byłam u lekarza ;) więc na razie nie testuje - a poza tym - ja tabletki jak w zegarku zażywam - i jeszcze na dodatek karmie biuścikiem ;D a tak wogóle to ja nic z tych rzeczy nie robie ;) ;) ;) ;) ;)

hi hi ale fajowa atmosfera ! widac, ze Dzien Dziecka !  ;D ;D ;D
dla duzych i malych dzieci wszystkiego najslodszego !!!!!!!!!!!!

PATRYCJO NASZA 18 STKO KOCHANA ZDROWKA, SZCZESCIA, SPELNIENIA MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZCZYZN W DOMU

Pati w dniu Twojego święta najpiękniejsze życzenia, samych radosnych chwil i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń życzy Gabi

nv_TG_Happy_Birthday_001_card.jpg

reklama
Kacperek właśnie płakał przez sen :( i musiałam go obudzić bo nie mogłam patrzeć, wziełam go mocno przytuliłam i ucałowałam :) moje kochane Maleństwo :)

Do góry