reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ana Twoja fasolka to dzis najprzyjeniejsza wiadomość - jeszcze raz gratuluję!  Wszystkim nam ożyły wspomnienia  :)  
Ja też bym jeszcze nie chciala ale jak by sie juz przytrafilo to chyba bym sie bardzo cieszyla. Ale mi to nie grozi - wiatropylna nie jestem  :D

PS. Fajnie ze sa teraz wozki typu "ROK PO ROKU"  ;D  ;D  ;D

reklama
m.Cyprysia - no wlasnie powiadomie jakby co ;D ;D ;D ale mam nadzieje ze nie odlacza jeszcze rano :)

a w ogole to powiadomcie mnie ktos smsem jak Ana bedzie juz po lekarzu !!!!!!!! bo ja wtedy neta miec nie bede :(

Ana - pocieszenie dla Ciebie - na poczatku bedzie Ci bardzo ciezko na pewno, ale za to po 3 latach bedzie juz super a na wiek 15-16 lat juz w ogole super !!!! Zycze parki jakby co ;D ;D ;D

Gabi, Kamila śliczne zdjęcia macie w podpisie :)

Ana no mi też byłoby ciężko w to uwierzyć, ale jesli już jesteś w ciąży to teraz trzeba się tylko cieszyć :) a Ty napewno dasz sobie radę, przecież mąż Ci dużo pomaga :) miłego wieczoru :)

My też planujemy drugie dziecko dopiero gdzies za 2 lata :) ale ja też biore te tabletki co Ana i teraz się trochę cykam ;)

No i Wanda dobrze kombinuje, ale lepiej zapytać lekarza  ;)

Ketsa no nareszcie!!! bo już się martwiłam, że nam gdzies przepadłaś ;) Fajnie że już nieługo w koncu ochrzcicie Maksia :) my jeszcze nadal nie wiemy kiedy :( nic nam nie pasuje zaden termin :(

Wanda jak okaże się że i Ty jesteś w ciąży to smski wysyłaj do kogo masz numer a my przekażemy dalej ;)  ;D

Miałam się nie cofać ale kurcze taka niespodzianka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANA -gratulacje ogromne
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Jeny ja bym chyba umarła tylko nie wiem czy z radosci czy ze strachu ::) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Bo my narazie nie planujemy w ogóle

Karina jak wrócisz to napewno Cię odwiedzę na tym Tarchominie, mam tam koleżankę i mój mąż pracuje na Tarchominie :) może nawet się zgadamy i Zdanka do nas dołączy :) :D

Wanda damy Ci znac jak Ana wróci od lekarza :)

Paula25 pisze:
Wanda jak okaże się że i Ty jesteś w ciąży to smski wysyłaj do kogo masz numer a my przekażemy dalej ;)  ;D

Paula
- problem w tym ze mam numery chyba do wszystkich :D :D :D :D :D :D no tylko do tych nowych mamus co z nami nie rodzily na bb jeszcze :)

reklama
A Ana nie będzie miała dzieci rok po roku bo bedzie dwa lata róznicy 2005 i 2007 ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry