reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hmmm ja czasem bym juz chciala bo brakuje mi brzusia ale nie wyobrazam sobie jak bym dala rad z dwojka takich maluszkow!!i w ogole nie moglabym nosic Cyprysia z brzuszkiem a nie wiem jak bym miala sie nim zajac bez noszenia go!!wiec poczekam jeszcze jakies 2 lata :)

reklama
ech z tego wszystkiego zapomniałam co miałam napisać......

ja też narazie nie myślałam o drugim maleństwie ale kto wie.....

Gabi - prześliczne zdjęcie w podpisie :) :) :)

jestesmy jeszcze oszolomieni, mi sie nie chce wierzyc, ciagle mi sie wydaje, ze to pomylka, no nic zobaczymy.... i tak chcielismy parke, ale jeszcze nie teraz. Najbardziej przeraza mnie brak kondycji i jak sobie poradze z opieka nad dwoma maluchami. Otwieramy winko i bedziemy wynajdywac plusy calej sytuacji. Mam nadzieje, ze chociaz bedzie dziewczynka. Nie, no ciagle mi sie nie chce w to wierzyc.

Ana - mi sie wydaje ze przy braniu pigulek mozesz miec podwyzszony beta hcg wg ktorego test wykazuje czy jestes w ciazy czy nie... Bo w koncu to sa hormony i pigulki maja takie dzialanie, ze nie pozwalaja dojsc do zaplodnienia, bo oszukuja organizm w ten sposob, ze wysylaja sygnaly jakbys wlasnie byla w ciazy... wiec moze i test mogl byc nieprawdziwy... Ale ja sie na tym nie znam i w sumie chyba najlepiej zadzwonic do lekarza podpytac !!! Chyba sama jutro pojde do gina sie zapytac, mam po drodze do i z przedszkola :) hehehe :)
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumialas ;D ;D ;D

no ja tez nie chce, a raczej my ! nie teraz, no ale wiadomo, ze jak by sie zdarzylo to czlowiek obraca sie o 180stopni  :)
takze Ana pij ostatnie winko i pomysl, ze wszystko bedziesz juz miala po Stasku dla malutkiej bo oczywiscie to bedzie dziewuszka  ;D no i z glowy bo pozniej bedzie chyba ciezko sie zebrac na ciaze, a teraz masz wprawe  :laugh:

no a ja sama w domku zostalam, wlasnie Artek wyjechal do Niemiec po samochod, wroci w sobote wiec na Dzien Dziecka sama ale juz sie wprosilam na domowe przedszkole do kuzynki, bedzie duuuzzooooo dzieci wiec trzeba wymyslec jakies prezenty  :p :)

.......Witam po przerwie.....!!!!!!!!!!

Noooo na początek podziękowanie dla Sieffi za kopniaczka-motywaczka...
Brtyś Paula dzięki też za wspomnienie starej ciotki z nad wisły......

ANA wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Gratulacje ogromniaste niesamowita to wiadomość mam nadzieje że szczęśliwi jesteście ogromniaście z tego powodu....... bo ja przyznam się że chyba bym osiwiała....bo nie jestem przygotowana na drugiego urwiska kompletnie...no ale jak już bym wiedziała że fasolka zakiełkowała no .....to już na pewno inne podejście bym miała...

No więc ja specjalnie nie mam się jak wytłumaczyć..... bo takie to zwykłe niezorganizowanie z mojej strony Miaksisko daje mi w kość swoimi ząbkami..... a łobuzy cału czas w ukryciu .....
No i nie dość że najpierw zajęłam się robieniem tego akwariuma dla mojej chrześnicy...co jednak troche czasu pochłania....... to na 10 czerwca pojawiła mi się kolejna impreza....a mianowicie W KOŃCU ochrzcimy naszego pierworodnego!!!!

Wańdzia...i Gabi to chyba będzie dla was długa noc....... ja sobie miesiąc temu wkręcałam że mam szanse na potomka ale to bardziej takie wmawianie sobie.....no i przy okazji dowiedziałam sie tego o sobie że właśnie chyba mam pietra żeby nie zajść w drugą ciążę....

reklama
no to ja Wam powiem, ze u mojej siorki w szkole jest rodzenstwo, nie blizniaki z tego samego roku !!!!!! Jedna jest z poczatku lutego, druga z grudnia - wiec jednak jest takie cos mozliwe... jutro kupuje test chyba, bo i PAwel ma pietra troche ;D ;D ;D ale jak nie bede miala neta, to sie z Wami nie podziele wynikiem :D :D :D

Do góry