reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

oooo jaa..Ana no to jeszcze raz gratulacje..:D..hmm..chociaz moj Al to tez tabletka jest..ahaha...niepunkrualna a raczej kilka..:D..no ale jesli bralas tablety regularnie to nie powinnas byc bo przeciez przy cerazette nie robi sie przerw na okres tylko ciagle tabsy wcinasz..ale wszystko moze sie zdazyc np..tabletki przeciwbolowe ..lkohol itd..oslabiaja antykoncepcje..:)..wiec tym razem musi byc juz dziewczynka do pary..ale moze sie jeszcze wszysko wyjasni po wizycie u gina..trzymam kciuki

reklama
jestem w szoku ANA W CIĄŻY biegnij szybko do lekarza ja na twoim miejscu nie wytrzymała bym do poniedziałku  ::) mnie samą ciekawi a co dopiero Ciebie

myślałam że ja będe pierwsza  ;) bo my planujemy pod koniec tego roku  ;) mnie  zafasolkować  :laugh:

zdanka pisze:
myślałam że ja będe pierwsza  ;) bo my planujemy pod koniec tego roku  ;) mnie  zafasolkować  :laugh:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ide sie kapac i jak juz sie wykapie to pewno maz wroci wiec i mowie Wam dobranoc bo on mi juz nie pozwoli siedziec  :(

Didi nieeeeeeeeeeeeeeee chyba alkohol i tabletki przeciwbólowe nie wpływają w żaden sposób z tego co słyszałam to chyba tylko przy antybiotyku może być jakieś gorsze przyswajanie

Zdanka no bierzcie się do roboty miesiąc w tą czy tamtą......a Anie bedzie raźniej i tobie oczywiście też ;)

wanda powiadomisz mnie smsem a ja juz sie zajme powiadomieniem grudniowek :D a od kiedy ty nie masz neta ??? juz od jutra ??? to czekam do poludnia na smsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O boze Ana ale super!!! Rzadko tu jestem ale ciesze sie ze wlazlam!!! GRATULACJE!!! Ja tez bym bardzo chciala ale musze pracowac troche , ale pewnie w przyszlym roku ....zazdroszcze!!! Nie dotarlam do Twojego posta wiec sie cofam!

Ketsa no cos ty..:)..niektore tabletki przeciwbolowe tak jak alkohol tak jak fajki wplywaja na dzialenie tabletek anty..:D..wiec uwazajcie laski co polykacie i bierzecie do buziuni jak lykacie tabsy bo tak wlasnie  zrobilismy Alberta..:D

Juz doczytalam....o ja....przmknelo mi w mgnienia oku wszystko co przezywalam na poczatku mojej ciazy rok temu. TO dopiero co bylo, a tu juz kolejna ciaza....ale zazdroszcze bardzo. Trzymaj sie dzielnie!!! Ciekawe jak maz?

reklama
o rany ! a ja bralam antybiotyk przy anginie caly tydzien, ale sobie wkretke robie ;D
ketsa no nareszcie, ostatnio sie dopominalam o Ciebie ! to mojemu zieciowi zabki ida..bidulek :-[

Do góry