reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia, Kamila gratulacje dla Waszych dzieciaczków nowych umiejętności!!! :D

Karina a gdzie Ty dokładniej mieszkasz w W-wie? może i ja bym sie mogła wprosić na kawkę? :p ;) :D oczywiście jak juz wrócicie :)

reklama
Hej Ho!hej ho!

Kurcze jak napisalam tego posta i wyslalm to on akurat przyszedl.Byl u jakiegos informatyka bo costam mu sie porobilo w komputerze w sklepie a bez niego ani rusz,no i zdenerwowany byl tym kompem.Ale to mu nie pomoglo bo i tak dostal zjebki bo ja tu z siebie wychodze,a on byl u informatka.Mogl zadzwonic to zaoszczedzilby mi i sobie nerwow,A ja jestem nerwus ze nie wiem.Zaraz lapie piane a wtedy to ma przerypane!!!!Nie znam litosci.A jak przyjdzie po jakichs piwkach ze sklepu to jest grzeczniutki bo sie mie boi,bo jestem tyranem,a jak jest grzeczny to ja tez jestem kochaniutka ::) ::) ::)

Gratulcje dla Cyprianka za zdobycie nowej umiejetnosci!

No to Didi jeszcze lepiej ,bo jeszcze szybciej zobaczysz sie ze swoim pepe!!

Magda i Wiolus hania u inych jest grzeczna a jak jest ze mna to pokazuje diabla calego ,ktorego ma w sobie.No i kazdy mowi,och jaka ona grzeczniutka.Tylko przytakuje,al epotrafi pokazac co potrafi!!

No i ja jestem za zjazdem,ale nie wiem czy bede mogla jechac w zime ale to jak bedzie blizej to dam znac,bo do szkoly wracam i magisterke bede pisac,ale zobaczymy.Moze uda sie jakos kilka dni znalezc wolnych.Oby bardzo bym chciala.Oby sesji akurat nie bylo to bedzie ok!

Hania tez dzis w nocy ladnie spala tylko ja jakos neibardzo bo pol nocy przesoedzialam w kibelku cos mnie brzuch bolalTo moze po wczorajszych kanapkach ktoe mi zrobi pawel:)

Aaa Didi moja mama mowi ze jak zawsze zje cos od tesciowej,a niedaj boze niech przyniesie cos i powie Dariuszku przynioslam ci(mojemu tacie)to zawsze ja goni!! ::) ::) ::)

Dorota nie masz sie co martwic ze mala sie nie turla!Pewnie niedlugo i ona zacze,a swoja droga to ladne zdrobnienie Nisia!a skad jestes??(moze wreszcie ktos kto mieszka blizej mnie ::) ::) ::) ::))

My dzis jedziemy na kontrol do lekarza.Hania jeszcze czasem zakaszle i katar tez jeszcze ma.ALe z doswiadczena wiem,ze katar to zazwyczaj ma jeszcze ze 2 tygi po wyleczeniu i podobno kaszlec tez jeszcze moze po chorobie ze dwa tyg wiec jestem dobrej mysli!

Pati no i oczywiście Atiemu gratuluje przkrętów na brzuszek :)

Gabi no to dobrze, że wszystko w porządku :)

Dorotko nie martw się, napewno nieługo Weronika też zacznie się ładnie przekręcac na brzuszek, a jak zrobi to raz to potem ciągle będzie to robiła a Ty będziesz miała dosyć ;)

Magadamaj poleciłabym Ci jakąś kwatere w Ustce ale z basenem hmmm.... toż to chyba jakąś wille chcesz ???  ::)

Didi no to jeszcze lepiej, szybciej bedziecie razem :) to tydzień juz mniej :)

Magdus no i bardzo dobrze, ze go zjeb....  ;D powinien zadzwonić i powiedzieć gdzie jest a nie Ty się marwtwisz  ::)

Magdus no i mam nadzieję, ze z Hanią juz będzie tylko coraz lepiej i szybko całkowicie wyzdrowieje :)

Ide umyć głowe....póki Kacper śpi....

cześć mamuśki!
u nas dziś zimno i ponuro, ze spaceru nici, już mnie przeraża wizja całego dnia z Idą w domu, pewnie znowu nic nie pośpi

Natalia, Cyprysiowa i Pati gratuluje dzieciaczkom nowych umiejętności, Iduś jeszcze sie nie przekręca na brzuszek

ja znowu bede pisać na raty bo nie wiem czy mi się wyśle :)

wstawiłam fotki ale kurcze to graniczy z cudem i naprawde wymaga anielskiej cierpliwości, muszę chyba coś innego wymyślić bo ta żaba mnie do szału doprowadza

Paula my jutro idziemy na szczepienie, a u pediatry byliśmy tydzień temu, prywatnie oczywiscie bo ta nasza jak w marcu złamała noge tak jej nie ma ani nikogo na zastępstwo, ostatnio jak byłyśmy na szczepieniu to był dziki tłum bo lekarz jest chyba tylko raz w tygodniu albo i nie, tylko osłuchiwał po kolei rzutem na taśmę i tyle, zero rozmowy na temat rozwoju czy czegokolwiek innego. Tak ze tydzien temu Idusia ważyła 6700 i mierzyła 68 cm więc nieźle biorąc pod uwage że nie jest dokarmiana niczym, od urodzenia tylko na cycusiu.

Magdus duzo zdrówka dla Hani :laugh:

Didi to już naprawde niedługo dołączysz do niemężusia ;D

nie pamietam co tam jeszcze komu miałam napisać

aaaaa..... Pati usciskaj mocno tą Kasię, biedniutka ona tyle się namęczyć, ale najważniejsze ze maleństwo zdrowe

Witam przy kawusi :laugh:

Gratuluję dzieciaczkom postępów w przewracaniu :D mój Filip zaczął sie przewracać z plecków na brzuszek jakiś tydzień temu ale myślałam ze jest raczej ostatni w tych postepach  ::) a tu czytam że wcale nie jest tak źle ;D

Didi jak zobaczyłam twój suwaczek odnośnie wyjazdu to az się poryczałam  :( bo sobie przypomniałam jak mój A był w Hiszpani i też odliczałam dni do wyjazdu do niego :laugh:

Gabi to super ze wszystko z Oskarkiem ok, :laugh: mój Filipo nawet jak byliśmy dwa tygodnie temu u lekarza to się nie chciał podciagac jak go trzymała za rączki i nigdy tego nie robi u lekarza :laugh: ale wtedy lekarka pyta czy w domu się podnosi i ok :D

reklama
siemanko
Karina hmm szkoda no ale trudno umówimy się po waszym powrocie ;) daj tylko znać kiedy będziesz mogła
zajęcia faktycznie są do końca czerwca ale to nic straconego my i tak w wakacje będziemy jeździć się popluskać bez instruktora ;D

ooo to się napisałam Ewulcia wzywa :laugh:

Do góry