reklama
Didi - takim maluszkom z reguly nic nie jest takze glowa do gory... a moge Ci powiedziec, ze jak Wiktor mial jakies 8 miesiecy to spadl z polowy schodow !!!! i tez mu nic nie bylo !!!! Siostra go pilnowala i oczywiscie nie upilnowala !!!! Do tej pory jej to wypominam !!!! Malo zawalu nie dostalam !!!! Chcialam zrezygnowac w ogole ze studiow i ze wszystkiego - mialam wtedy miesiac praktyk i musialam na nich byc, a siorka pilnowala z Pawlem Wiktorka... no i jak Pawel jadl sniadanko, a Zuzia miala go pilnowac, to glupia zamyslila sie o czyms i mlody zlecial
paaricia
Fanka BB :)
Didi - bardzo wspolczuje! My na szczescie spimy prawie na podlodze, wiec praktycznie Malcowi nie grozi upadek z lozka. Zawsze mam natomiast oko na Niego jak Mu zmieniam pieluszka i sie odwracam.
Bylam dzis u Kasi bo zdecydowala sie wypisac jutro ze szpitala, zeby odpoczac w domu. Wariatka nie chce oddawac Malego poloznym zeby sie przespac i od porodu jeszcze sie nie wyspala i sie piedna wykancza. W szczegolach porod miala baardzo ciezki. Skonczylo sie na podwazaniu Malego lyzkami i wyjmowaniu kleszczami. Odkurzacz byl za slaby. RYcze jak sobie pomysle ile sie oboje musieli nacierpiec! Przekazam usciski od calego Grudnia i KAsia baaaardzo dziekuje.
Bylam dzis u Kasi bo zdecydowala sie wypisac jutro ze szpitala, zeby odpoczac w domu. Wariatka nie chce oddawac Malego poloznym zeby sie przespac i od porodu jeszcze sie nie wyspala i sie piedna wykancza. W szczegolach porod miala baardzo ciezki. Skonczylo sie na podwazaniu Malego lyzkami i wyjmowaniu kleszczami. Odkurzacz byl za slaby. RYcze jak sobie pomysle ile sie oboje musieli nacierpiec! Przekazam usciski od calego Grudnia i KAsia baaaardzo dziekuje.
Dor1976
A co do @ to ja pierwszą miałam po 76 dniach od porodu (karmiłam w pełni piersią tylko przez 3 tygodnie). Druga @ pojawiła się po 34 dniach, a trzecia w 59 dniu (i tu były nerwy, troszke byłam przerażona, że mogę być w ciąży. Nisia taka malutka a tu drugi brzdąc by sie pojawił).
Chcemy mieć drugie dziecko, ale kiedyś ........... zresztą jest to temat do długiej dyskusji, przemyśłeń wszystkiego za i przeciw.
PA
Chcemy mieć drugie dziecko, ale kiedyś ........... zresztą jest to temat do długiej dyskusji, przemyśłeń wszystkiego za i przeciw.
PA
didi
Wanda..no wierze i juz sie nie denerwuje..ale ja to panikara jestem na maxa i boje sie ..kurzce nooo....mam nadzieje ze to tylko sliwa z upadku pozostanie..a jemu teraz tak w brzuszku jezdzi w jelitkach sie przewraca i pierdzi smierdazo..no ale to chyba nie od tego..fak fak no nie wiem..ale zadzwonie na izdebke i sie zapytam co robic..
reklama
zdanka
Didi współczuje całe szczęście Alowi nic się nie stało
ja na wszelki wypadek zawsze zostawiam Ewe na podłodze na kocy tak jak np. teraz ja pry kompie a EWCIA
BARDZO LUBI TAK LEŻEĆ OBŁOŻONA ZABAWKAMI PRZEMIESZCZA SIĘ STRASZNIE CO CHWILA LĄDUJE NA PODŁODZE ;D
ja na wszelki wypadek zawsze zostawiam Ewe na podłodze na kocy tak jak np. teraz ja pry kompie a EWCIA
BARDZO LUBI TAK LEŻEĆ OBŁOŻONA ZABAWKAMI PRZEMIESZCZA SIĘ STRASZNIE CO CHWILA LĄDUJE NA PODŁODZE ;D
Podziel się: