reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

najwazniejsze ze wszystko w porzadku, musisz go obserwowac i jak Cie cos zaniepokio to od razu do lekarza

reklama
Didi - takim maluszkom z reguly nic nie jest :) takze glowa do gory... a moge Ci powiedziec, ze jak Wiktor mial jakies 8 miesiecy to spadl z polowy schodow !!!! i tez mu nic nie bylo !!!! Siostra go pilnowala i oczywiscie nie upilnowala !!!! Do tej pory jej to wypominam !!!! Malo zawalu nie dostalam !!!! Chcialam zrezygnowac w ogole ze studiow i ze wszystkiego - mialam wtedy miesiac praktyk i musialam na nich byc, a siorka pilnowala z Pawlem Wiktorka... no i jak Pawel jadl sniadanko, a Zuzia miala go pilnowac, to glupia zamyslila sie o czyms i mlody zlecial :(

Didi - bardzo wspolczuje! My na szczescie spimy prawie na podlodze, wiec praktycznie Malcowi nie grozi upadek z lozka. Zawsze mam natomiast oko na Niego jak Mu zmieniam pieluszka i sie odwracam.

Bylam dzis u Kasi bo zdecydowala sie wypisac jutro ze szpitala, zeby odpoczac w domu. Wariatka nie chce oddawac Malego poloznym zeby sie przespac i od porodu jeszcze sie nie wyspala i sie piedna wykancza. W szczegolach porod miala baardzo ciezki. Skonczylo sie na podwazaniu Malego lyzkami i wyjmowaniu kleszczami. Odkurzacz byl za slaby. RYcze jak sobie pomysle ile sie oboje musieli nacierpiec! Przekazam usciski od calego Grudnia i KAsia baaaardzo dziekuje. :D :D

chcoalam jeszcze powiedziec, ze @ mi sie spoznia i to powaznie... mam nadzieje, ze jednak naszego zjazdu nie spedze na porodowce... ;D ::)

Ana ??? ??? ??? ??? ??? ??? !!!!! ja jeszcze nie mialam @ od porodu ale mam teraz nadzieje ze w koncu sie pojawi !!!!

A co do @ to ja pierwszą miałam po 76 dniach od porodu (karmiłam w pełni piersią tylko przez 3 tygodnie). Druga @ pojawiła się po 34 dniach, a trzecia w 59 dniu (i tu były nerwy, troszke byłam przerażona, że mogę być w ciąży. Nisia taka malutka a tu drugi brzdąc by sie pojawił).
Chcemy mieć drugie dziecko, ale kiedyś ........... zresztą jest to temat do długiej dyskusji, przemyśłeń wszystkiego za i przeciw.
PA

ja tez mam taka nadzieje... albo bedziemy lutowki :) to slaby usmiech, bo slabo mi... planowalismy za trzy lata, kompletnie mi sie cykle rozregulowaly i tabsy nie dzialaja... nie wiem co jest grane

Wanda..no wierze i juz sie nie denerwuje..ale ja to panikara jestem na maxa i boje sie ..kurzce nooo..:(..mam nadzieje ze to tylko sliwa z upadku pozostanie..a jemu teraz tak w brzuszku jezdzi w jelitkach sie przewraca i pierdzi smierdazo..no ale to chyba nie od tego..fak fak no nie wiem..ale zadzwonie na izdebke i sie zapytam co robic..:D

reklama
Didi współczuje całe szczęście Alowi nic się nie stało
ja na wszelki wypadek zawsze zostawiam Ewe na podłodze na kocy tak jak np. teraz ja pry kompie a EWCIA
p53100187lf.jpg

BARDZO LUBI TAK LEŻEĆ OBŁOŻONA ZABAWKAMI PRZEMIESZCZA SIĘ STRASZNIE CO CHWILA LĄDUJE NA PODŁODZE ;D

Do góry